• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.12.2017

08:01

(VIDEO) TOTALNI PREOKRET U ZADRUZI! Miljan se vratio i otkrio ŠTA SE DOGAĐALO TOKOM NJEGOVOG BEKSTVA!

Rijaliti

(VIDEO) TOTALNI PREOKRET U ZADRUZI! Miljan se vratio i otkrio ŠTA SE DOGAĐALO TOKOM NJEGOVOG BEKSTVA!

Podeli vest

Taman kada su svi ukućani shvatili da je Miljan pobegao iz Zadruge, Vračević je ponovo šokirao sve i vratio se u rijaliti.

U rehabilitaciji je Ana Korać bila van sebe od sreće kada je videla Vračevića.

- Idi po moje cigare, ovo je bila generalna proba za pravo bekstvo. Još sam u formi, ovi nisu mogli da veruju. Vikali su za mnom: "Stani, gde si krenuo", otišao sam da pričam to što sam hteo, dobiću pregled i objasnili su mi šta treba da kažem. Ovako je interesantnije, video sam njivu, video sam sveta. Je*i ga, sve mi se skupilo... Ruku sam povredio na žici kada sam preskočio  - smejao se Miljan a Ana Korać ga je odmah napala:

printscreen

- Ti si jedan ološ, jedino sam zbog tebe plakala.

Potom se Koraćevoj u rehabilitaciji pridružila i Kija koja je vrištala od sreće.

- Deset dana sam pričao šta mi smeta... Imam problem koji moram da rešim. Rekli su mi da moram da se vratim, ispoštovaću to... je*i ga.. - zaključio je Miljan.

Na kraju, stiglo je pismo Velikog šefa, i ukućanima je saopšteno da je Miljan zbog pokušaja bekstva kažnjen mesečnim honorarom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija