• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

27.12.2017

16:00

(VIDEO) KIJA SE POVERAVALA MACI: Andrija i ja smo prijatelji!

Rijaliti

(VIDEO) KIJA SE POVERAVALA MACI: Andrija i ja smo prijatelji!

Podeli vest

Maca Diskrecija i Kristina Kockar vodile su i više nego zanimljiv razgovor, dok su odmarale u krevetu u spavaćoj sobi. Njih dve dotakle su se Kijinog dečka Andrije Lazović i njenog supruga Slobe Radanovića

- Mi smo se dogovorili da preko zime budemo u Beogradu, a preko leta u Crnoj Gori - rekla je Kija.

- Kako si našla dobrog momka, našla si i gde ćeš da letuješ - zavidela je Maca Kiji.

U jednom trenutku stjuardesa je rekla previše o svom odnosu sa izabranikom, kome se vratila u zagrljaj, nakon što ju je pevač Slobodan Radanović prevario sa blogerkom i zadrugarkom Lunom Đogani.

- Nas dvoje prvenstveno smo prijatelji, ali on je stvarno neverovatan momak. Videćemo šta god bude - biće, ne mogu da planiram to dok sam ovde - izletela se Kija.

Zbog ove izjave u pitanje može se dovesti odnos Kristine Kockar i njenog dečka koji joj je pomogao da preboli Slobu. Često se provlače kometari da Andrija i Kija zapravu nisu u romansi, a na indirektan način, kada je mislila da niko to neće čuti, Kristina je rekla Maci da je sa Andrijom pre svega prijatelj.

- Gledajući tvoj brak sa Slobom, baš sam se razočarala u brak - nastavila je Maca.

- Mnogi su se u Srbiji razočarali, ali ako nisam ja, nemojte ni vi. Meni takav muškarac ne treba, koji čeka da mu nešto kaže - pričala je Kija o braku sa Slobom.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17