• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

29.12.2017

09:55

(VIDEO) OVAKVOM PREOKRETU SE NIKO NIJE NADAO! Luna OSUĐUJE Slobu jer je ZAPOČEO VEZU SA NJOM?!

Rijaliti

(VIDEO) OVAKVOM PREOKRETU SE NIKO NIJE NADAO! Luna OSUĐUJE Slobu jer je ZAPOČEO VEZU SA NJOM?!

Podeli vest

Sloba Radanović i Luna Đogani uplovili su u romansu pred milionskim auditorijumom u rijalitiju koji obara sve granice gledanosti, Zadruzi. I tu ništa ne bi bilo čudno da Radanović nije oženjen, zbog čega su ga mnogi osudili, a na prvom mestu njegova, još uvek zakonita, supruga Kristina Kija Kockar, koja je pre nekoliko nedelja postala deo ovog šou programa

Tokom pitanja gledalaca, sinoć je jednog od njih zanimalo kako Luna može da bude u dobrim odnosima sa Kijom kad ona stalno provocira Slobu, te je navodno čak ona njega prevarila i pre nego što je on nju:

- Ja ne mogu da znam da li je ona njega prevarila ili ne, ja mislim da nije. To što ona njega pecka, ja ne mogu da se mešam, oni su i dalje u braku, koliko god da sam na njegovoj strani, on je uradio nešto što, čak ni ja koja sam tu akter, ne opravdavam i ne mislim da je to okej, izdao je, povredio i ona ima apsolutna prava da iznosi sve o njemu što hoće. Ni za te stvari ne znam da li su istinite, to kakav ja odnos imam sa njom ne želim da mešam sa njihovim odnosom, ona meni prija kao osoba, jeste da mi je neprijatno kada se njih dvoje provociraju, jer sam između dve vatre, ali naravno da sam uvek tu za njega i neću ga osuđivati nikad. Sa njom imam neki poseban odnos od svega toga i želim da tako i ostane - rekla je Luna.

Autor: TvPink Printscreen

Da li će joj njen dragi zameriti što je ovo rekla, videćemo, a kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u snimku ispod:





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17