• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.12.2017

21:58

(VIDEO) U KUĆI SVI ZANEMELI! Stiglo najnovije pismo u Zadrugu, MUK MEĐU UČESNICIMA

Rijaliti

(VIDEO) U KUĆI SVI ZANEMELI! Stiglo najnovije pismo u Zadrugu, MUK MEĐU UČESNICIMA

Podeli vest

Kako se bliže novogodišnji i božićni praznici Veliki šef je odlučio da zadrugarima pruži priliku da pošalju poklone svojim najdražima. Takođe, sada su prvi put dobili šansu da odaberu osobu kojoj će poslati pismo i u njemu navesti sve što žele da im poruče

- Imaćete priliku da pošaljete pismo nekome iz spoljnog sveta. Bitno je da niko ne vidi kome pišete i da niko ne zna šta ste napisali. Ukoliko se desi to, niko neće moći da pošalje pismo - objasnio im je Veliki šef.

DA LI JE OVO MOGUĆE? Luna želi da ON uđe u Zadrugu! Slobi će pritisak SKOČITI NA 200

Bane Čolak je bio u šoku kada su zadrugari, nakon pročitanog pisma, potrčali ka papirima.

- Snimite ovo! Snimite ovo! Ljudi se otimaju oko papira! Snimite, molim vas, ovo - vikao je gazda.

(VIDEO) ŠOK U ZADRUZI! Učesnik optužen za SILOVANJE?!

Bane je bio razočaran pošto su ukućani odmah počeli da krše pravila koja im je zadao Veliki šef, ali se situacija smirila kada je svako dobio papir i počeo da piše pismo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija