• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.12.2017

14:52

ŠOK ZA ZADRUGARE!  Neočekivana odluka produkcije samo nekoliko sati pred doček Nove godine!

Rijaliti

ŠOK ZA ZADRUGARE! Neočekivana odluka produkcije samo nekoliko sati pred doček Nove godine!

Podeli vest

Zadrugari su sinoć doživeli pravu lavinu emocija, kada su na televizoru u Beloj kući imali priliku da vide video poruke i novogodišnje čestitke svojih najbližih

Međutim, to nije jedino iznenađenje koje ih očekuje povodom ulaska u 2018. godinu.

Učesnici rijalitija već četiri meseca žive pod budnim okom kamera, izolovani od spoljnog sveta. Za to vreme, mnogi od njih su imali krize, poželeli da napuste Zadrugu, ali i često plakali jer im nedostaju porodice.

S obzirom na to da će i Novu godinu dočekati u rijalitiju, produkcija je, nakon video poruka, odlučila da im pripremi još jedno iznenađenje.

Produkcija je odlučila da zadrugarima danas popodne u posetu mogu da dođu članovi njihovih porodica, što je svojevrstan presedan u rijalitiju, učinjen povodom Nove godine.

Učesnicima su danas stigli pokloni koje su im poslali njihovi najbliži, te se oni ne nadaju da tu nije kraj iznenađenjima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija