• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

31.12.2017

17:02

(VIDEO) SLOBINA TAŠTA UŠLA U ZADRUGU: Nije htela da mu priđe, a ovako je izgledao SUSRET!

Rijaliti

(VIDEO) SLOBINA TAŠTA UŠLA U ZADRUGU: Nije htela da mu priđe, a ovako je izgledao SUSRET!

Podeli vest

Povodom novogodišnjih praznika zadrugari su posle tri meseca imali prvi put priliku da vide svoje najmilije. Kako su jutros dobili poklone od svojih porodica, sada je usledilo još jedno iznenađenje

Naime, Kristina Kockar je prva od ukućana rijalitija "Zadruga" koja je ugledala svoju majku na vratima ovog velelepnog zdanja. 

Printscreen TV Pink

Ono što je interesantno je da se ona nije pozdravila sa svojim zetom Slobom Radanovićem, već je on prišao njoj, a za njim i njegova devojka Luna Đogani. 

- E, ćao. Dobro sam, odlično. Trebalo je niži da budeš da te gledam u oči - našalila se ona, ali nije dobila odgovor na to.

Majka je bila vidno raspoložena dok je razgovarala sa svojom ćerkom. Prenela joj je pozdrave od njenog dečka Andrijre, kao i da mu ona jako nedostaje, što je Kiju veoma obradovalo.

Printscreen TV Pink

I pored dobro poznate situacije koja vlada u ljubavnom trouglu Sloba, Luna i Kija, Kristinina majka je imala samo da poruči da se sve to sa razlogom dešava i da im ništa ne zamera, ali je i dodala da bi bilo poželjno da se Slobina devojka i supruga manje druže. 

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u snimku ispod teksta. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ccc

pre 6 godina

Kijina mama je divna žena. Svaka čast! Videli smo na koga je Kija divna, a na koga je Sloba primitivac.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija