• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

02.01.2018

19:48

DRAMA! SLOBINOJ MAMI POZLILO kada je čula da sin može da joj ostane INVALID!

Rijaliti

DRAMA! SLOBINOJ MAMI POZLILO kada je čula da sin može da joj ostane INVALID!

Podeli vest

Majka pevača Slobe Radanovića provela je reprizu novogodišnje noći prikovana za TV gledajući Zadrugu u kojoj se odvijala prava drama sa njenim sinom

Sloba se napio, iz besa je skinuo zavoj sa povređene ruke, rušio je, lomio i šutirao sve na šta bi naišao, a njegova majka je sve to pratila u suzama.

- Kada je videla da je Sloba skinuo zavoj, mami Draginji je pozlilo. U pomoć joj je pritrčao suprug koji nije znao šta da radi. Trebalo joj je nekoliko minuta da dođe sebi. Celu noć je plakala zbog sina, a Slobin tata se brine za njeno zdravlje, ona bi volela da joj sin izađe iz Zadruge i da se ceo haos završi - kaže porodični prijatelj Radanovića. 

Printscreen (YouTube)

On ističe da je prelomni trenutak bio kada su zadrugari rekli Slobi da može da ostane invalid i da se ona sada plaši da bi njegov nagli temperament mogao da ga košta zdravlja.

(VIDEO) DRAMA U ZADRUZI! Sloba GURNUO Lunu, ona mu OPALILA ŠAMAR, pa odbrusila: STOKO JEDNA PIJANA!

- Planirala je da se nekako čuje sa njim, da ga smiri, u velikom je strahu - završava priču porodični prijatelj.

printscreen

Sloba Radanović je tokom žurke u „Zadruzi“ povodom reprize nove godine popio malo više i napravio je haos kada je tražio od produkcije da mu previju ruku, što su oni, ako je sudeći po njegovoj reakciji, odbili. Posvađao se i sa Lunom koju je, kada je pokušala da ga smiri, jako odgurnuo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija