• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/pink.rs

04.01.2018

12:57

LJUPKA U ŠOKU ZBOG JELENE GOLUBOVIĆ: Toj ženi treba stručna pomoć!

Rijaliti

LJUPKA U ŠOKU ZBOG JELENE GOLUBOVIĆ: Toj ženi treba stručna pomoć!

Podeli vest

Milioni gledalaca u novogodišnjoj noći posmatrali kako su učesnici rijalitija Zadruga proslavila ulazak u 2018. godinu. Zadrugare je do ranih jutarnjih časova u najluđoj noći zabavljala pevačica Ljupka Stević, koja nosi lepe utiske sa dočeka

- Doček Nove godine u Zadruzi je bio fenomenalan, svi su bili veoma raspoloženi za druženje. Svakako mi je ostao u sećanju momenat Janjuševog tajnog zadatka kada su zadrugari u 23 časa krenuli sa čestitkama. Bilo je veoma smešno i duhovito od strane Zadruge. Žurka je potrajala do pet ujutru - počinje Ljupka priču.

Budući da je izbliza imala priliku da vidi i upozna ljubavni par koji mesecima intrigira domaću javnost - Lunu Đogani i Slobu Radanovića, pitali smo je i kakvo mišljenje ima o njima, kao i da li smatra da je njihova ljubav prava ili samo marketinški trik, kako pojedini spekulišu. Ljupka nije krila ni svoje mišljenje o Slobinoj još zakonitoj ženi Kristini Kiji Kockar.

pink.rs

- Emocije su jasne kao dan od strane Lune i Slobe i mogu vam reći da u kući vlada dobra energija kada su oni u pitanju. Luna je meni izuzetno draga, vrcava, pozitivno luda i nju poznajem iz privatnog života. Slobu nisam poznavala i između nas je došlo do konflikta pre njegovog ulaska u Zadrugu. Međutim, gledajući rijaliti, o njemu sam formirala veoma lepo mišljenje, i pored toga što je izuzetan vokal, on je i kulturan i fin dečko. Luni i Slobi želim svu sreću u vezi i da opstanu i napolju! To im od srca želim. Kao i Kiji, naravno, sa njenim Andrijom! I Kija je divna, veoma pozitivna i vesela i kao džuboks je, svaku pesmu zna, igra, peva, veseli se - kaže pevačica za naš portal i otkriva ko je njen favorit za pobedu u Zadruzi:

- Miki je moj favorit! Ne zato što je slagao Žižu da smo se zabavljali pre pet godina, već mi je favorit zato što je čovek iz naroda! Snalažljiv je, ume da se snađe u prostoru i preokrene stvar u svoju korist na šaljiv način! Ma Miki je genijalan. A Žižu volim pre svega zbog njene bistrine koju poseduje sa svojih 80 i nešto godina! Volela bih da imam baku kao što je ona. Nažalost, nemam nijednu baku, tako da posebne emocije gajim prema Žiži.

pink.rs

Jelena Golubović uputila je niz uvreda na račun Ljupke Stević u rijalitiju, a pevačica je prokomentarisala i ovakvo ponašanje zadrugarke. Kako kaže, ona je šokirana zbog ružnih reči koje je Jelena javno uputila na njen račun.

- Konflikt koji su mediji preneli, a tiče se limunade i moje šale koju sam uputila učesnici rijalitija ostavio me je u šoku! Dok sam bila u kući nisam imala predstavu šta dotična sve izgovara i kakvim pogrdnim imenima me naziva. Od jake muzike i galame svih ukućana nisam znala šta zadrugarka o meni priča. Zaista sam u šoku. Sada, kada sam pregledala sve snimke i čula svakakve uvrede koje su bile upućene direktno meni malo je reći da sam šokirana! Sramota me je da ponovim sve ono što je rekla o meni i ovo je prvi put da u svojoj karijeri doživim takve uvrede. Neka joj ide na čast svaka izgovorena reč, dok sa druge strane smatram da primitivcima sa takvim rečnikom treba zabraniti pojavljivanje na televiziji, kao i bilo koji vid javnog istupanja. Moje mišljenje iz najbolje namere, bez imalo cinizma i zlobe, jeste da Jelena treba da potraži stručnu pomoć - rekla je pevačica za Pink.rs.

printscreen





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mina

pre 6 godina

Ma nemoj.Ti si prva provocirala ne samo Jecu nego sve zadrugare kad si rekla da ja Miki pobednik.Blago rečeno dobro si i prošla jer bi ti kao gošca morala biti neutralna i to pokazati svima.Za ostale provokacije koje su namerno otpevane iz tvog izbora direktno su letele na Jelenu.Mogu samo reci to da je produkcija ponizila i nas gledaoce što je tebe izabrala da uz tvoj nulti stajling i kreštanje dočekamo novu godinu.Još da pohvalim velikog šefa koji stvano nema ukus i da se izvine gledaocima na taj način da bar za Srbsku novu godinu ponudi nešto kvlitetnije a ne Ljupku Stevic.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija