• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

04.01.2018

18:08

(FOTO) ISMEVAJU JE ZATO ŠTO SE UGOJILA! Evo kako je Jelena Golubović izgledala u prvom rijalitiju, da VIDE OVO UĆUTALI BI

Rijaliti

(FOTO) ISMEVAJU JE ZATO ŠTO SE UGOJILA! Evo kako je Jelena Golubović izgledala u prvom rijalitiju, da VIDE OVO UĆUTALI BI

Podeli vest

Ukućani i učesnici rijalitija Zadruga već neko vreme ismevaju rediteljku i cimerku Jelenu Golubović zbog njene kilaže koju je "nabacila" u ovom rijalitiju, ali niko od njih ne može ni da pretpostavi kako je ona izgledala kada se pojavila u prvom takimičenju ovakvog formata

Ona je bila učesnica rijlaitija Farma 5 2013. godine i tada je odnela pobedu.

Ratovala je sa svim ukućanima, a ostalo je upamćeno da je jedinu podršku imala od tadašnje dečka u Farmi Čupe Kalača.

Youtube printscreen

Jelena je na Farmi odmah privukla pažnju tako što je pokazala grudi uz konstataciju da joj nije jasno zbog čega se druge učesnice ustežu. 

MACA DISKRECIJA BACILA OKO NA CIMERKINOG OCA: Baš je šmeker pravi, onako kako ja volim!

Jelena trenutno u Zadruzi ratuje sa skoro svim zadrugarima, a jedina drugarica joj je Saška Karan, sa kojom je ranije imala sukobe. Da li će uspeti do kraja rijalitija da se posvađa i sa njom i hoće li doći do svog cilja, što je svakako još jedna pobeda, videćemo. 

Youtube printscreen

Ona se tamo značajno ugojila, zbog čega joj mnogi obožavaoci zameraju, ističući da nisu navikli da ona samo jede i leži, a i neki cimeri u najgledanijem rijalitiju u regionu, naročito Miljan Vračević, zbijaju šalu na račun njene kilaže.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija