• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

04.01.2018

22:58

​  (VIDEO) ZORICA MARKOVIĆ ISPLJUVALA LUNU I SLOBU: Oni su KATASTROFA, daju loš primer!

Rijaliti

​ (VIDEO) ZORICA MARKOVIĆ ISPLJUVALA LUNU I SLOBU: Oni su KATASTROFA, daju loš primer!

Podeli vest

Osim majke Gordane, majke Teodore Džehverović, i Bojana, brata Baneta Čolaka, gošća u studiju Zadruge je i pevačica Zorica Marković, koja je u jednom momentu oplela po Luni Đogani i Slobi Radanoviću

Dok je komentarisala odnos Baneta Čolaka i Nene Petrović, koju su nekada bili veoma bliski, Zorica je rekla kako tu ne vidi ništa loše i da je mnogo gore ono su oženjeni pevač i njegova devojka uradili pred milionima.

Youtube printscreen

- Najgori su ovo dvoje, što šalju loš primer i što se obrukaše. To je tek katastrofa. Ja sam davno rekla, to je strašan čin. Da nisam bila tamo, ne bih njihov život komentarisala, a pošto sam deo ove priče, daću sebi za pravo da komentarišem, pa neka se ljuti ko god hoće. Ovo je dno-dna! Mogli su napolju da rade šta god hoće - rekla je Zorica.

(FOTO/VIDEO) SAŠKA PUKLA NA UKUĆANE! Upala kod Mikija i Baneta, sve BRUJALO OD NJENE DREKE

Podsetimo, Luna i Sloba dan ranije žestoko su se posvađali, a između ostalog razlog je bila i pevačeva supruga Kristina Kockar, zbog čega je Luna bacala flaše, plakala i vikala. Kada je videla da im je nastavak veze doveden u pitanje, Đoganijeva je spustila loptu i otišla u krevet kod svog momka da mu se izvinjava.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlatica

pre 6 godina

Tacno Zoko ! Sloba se uhvatio Lune(lake robe) kako bi preko Anabele uspeo u poslu.Samo sto Sloba ne zna da je Anabela odavno propala kao pevacica !

Seka

pre 6 godina

Pa ona se i razume u "dno dna". Zna zena po sebi. Prosta ,neobrazovana i godinama je ona izigravajuci mangupa bila upravo to. A da ima glas ima. Neka gleda svija posla i svoje sinove i unuke. Los covek.

Sanja

pre 6 godina

Konacno neko da kaze istinu javno. Medved tromi I nosata Luna su sramota za Srbiju. Olosima se daje prostor u medijama I ponizava svakim njihovim pojavljivanjem mladost Srbiju I svaki roditelj koji zeli izvesti dete na pravi put. Olos hoce da bude u centru paznje, medved je to mogao postici pevanjem a nosata jedino moze to postici preko necije muke kao Bukva

Dragan

pre 6 godina

Zoko nisu oni samo dno dna, oni su olos i bruka svojih roditelja. Ne pada kruska ispod sljive. Osim toga treba ukinuti rijalite i prikazivati nesto sto oplemenjuje omladinu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija