• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

05.01.2018

08:03

(VIDEO) KIJA I SLOBA U KLINČU ZBOG RODITELJA: Snajka osula paljbu po svekru, pevač odmah uzvratio: PODMUKLIJE JE ONO ŠTO JE TVOJA MAJKA REKLA!

Rijaliti

(VIDEO) KIJA I SLOBA U KLINČU ZBOG RODITELJA: Snajka osula paljbu po svekru, pevač odmah uzvratio: PODMUKLIJE JE ONO ŠTO JE TVOJA MAJKA REKLA!

Podeli vest

Otac Slobe Radanovića prilikom novogodišnje posete rijalitija "Zadruga" nije želeo da se pozdravi sa bivšom snajkom Kristinom Kockar, što je zabezeknulo sve ukućane, a sada su Sloba i Kija, kao glavni akteri priče, imali priliku da javno prokomentarišu šta misle o ovom postupku. 

- Sve ste videli. Moj tata je bez dlake na jeziku. Nikome nije ništa prećutao, pa ni sada. On zna zašto je to rekao - rekao je Sloba, a potom dodao da je ponosan na svog oca. 

printscreen dail motion

Svoju šansu da ovo prokomentariše dobila je i Kija za koju je bilo sramno ono što je njen tast, a Slobin otac uradio. 

Printscreen TV Pink

- Ja sam mislila na karakternu osobinu. Niko od mojih to nije rekao, niti sam ja njemu rekla: "Marš u p*čku materinu". Smatram da je to to seljački, imam milion drugih epiteta kako bih to nazvala. Meni je Slobodan prišao i izvinio se u svoje ime za sve to i smatra da to ne treba da menja odnos između mene i njega, kao što nikad i nije. Mislim sve najgore o tom postupku, nisam ga ja uradila - odgovorila je drsko Kija, a onda se nadovezao i Sloba: 

Printscreen TV Pink

- Ne želim da operem svog oca, ali njena majka je rekla da klekneš preda mnom, to je podmuklije nego što je moj otac uradio - rekao je Sloba. 

Bez obzira na to koliko se trudili da ne izazivaju konflikte i ne iznose "prljav veš" jedno o drugome, između njih dvoje često postoji sukob mišljenja. 

Kako se razgovor između supružnika završio pogledajte u video-snimku ispod teksta. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ccc

pre 6 godina

Svi potenciraju kako se Kija oseća zbog Lune, a niko nije pitao Slobu kako se oseća što je svoju ženu video golu na fotografiji sa drugim muškarcem. Ako ništa drugo, ta žena 2 godine nije htela sa njim, a ovom je brzo dala. Vidite da je Sloba nakon te fotografije povraćao, pao u krevet, kinji Lunu za sitnice (to mu je Luna rekla) i čim vidi Kiju, odmah počne da ljubi i mazi Lunu. Sujeta i ljubomora ga razdiru.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija