• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

05.01.2018

18:36

SLOBINA MAJKA UMALO UMRLA! Drama u Zrenjaninu! Suprug je pronašao BEZ SVESTI!

Rijaliti

SLOBINA MAJKA UMALO UMRLA! Drama u Zrenjaninu! Suprug je pronašao BEZ SVESTI!

Podeli vest

Draginja Radanović, majka Slobe Radanovića preživela je pravu dramu kada joj je uoči Nove godine iznenada pozlilo, zbog čega joj je i život bio u opasnosti

Draginja, koja je srčani bolesnik, kaže da je mnogo pogađa sve što se dešava njenom sinu u rijalitiju.

- Ja sam bolesna, znate da imam problema sa srcem, ne mogu više da izdržim da mi dete razvlače sve novine. Pala sam ispred kuće, evo, ne mogu da se pomerim iz kreveta, dolazi jedna žena da me čuva, mogla sam glavu da izgubim - izjavila je Draginja i objasnila šta joj se dogodilo.

(VIDEO) KIJA KONAČNO OTKRILA zašto je odbila da se preziva RADANOVIĆ!

- Pre šest dana izašla sam ispred kuće da prostrem veš. Moj muž nije bio tu, izašao je da plati račune. Odjednom mi je pao pritisak, ne znam ni šta se dogodilo. Muž je naišao i pronašao me kako ležim bez svesti, odmah me je odveo u Hitnu. Da me on nije pronašao, ne bi me ni zatekli živu. Pao bi mrak i boga pitaj koliko bi im trebalo da me nađu - rekla je Slobina majka i nastavila:

TV Pink

- Dokle više, šta je moje dete uradilo? Te on je agresivan, te ubiće Lunu... Pa on mrava ne bi zgazio, ja sam ga rodila, ja najbolje znam kakav je. On ne ume ni da se brani, sve na njega svaljuju krivicu. Sekiram se šta će biti sa tom rukom kada mu skinu zavoje, moraće da ide na terapiju - zaključila je Draginja Radanović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija