• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

07.01.2018

09:36

(VIDEO) ZADRUGARI ZABEZEKNUTI ODLUKOM VELIKOG ŠEFA ! ZAŽALILI zbog svoje POHLEPE!

Rijaliti

(VIDEO) ZADRUGARI ZABEZEKNUTI ODLUKOM VELIKOG ŠEFA ! ZAŽALILI zbog svoje POHLEPE!

Podeli vest

Ono što gledaoci putem malih ekrana mogu videti jeste da se većina zadrugara tokom ova četiri meseca boravka u rijalitiju Zadruzi odlično gosti, a neki od njih su se požalili kako u Beloj kući gladuju i nema dovoljno hrane za sve njih. Čak i pored bogatih trpeza koje im je Veliki šef obezbedio, pojedinci nisu bili zadovoljni time, on je odlučio da ih kazni zbog pohlepe, pa ih o ovome obavestio pismom

Dragi zadrugai, zbog očigledno neracionalnog trošenja novca doneli smo sledeću odluku. Salon lepote i kućica u kojoj ste kupovali hranu i suvenire neće raditi naredne dve nedelje. I salon i kućica su i pored toga što ste stalno slušamo da nemate dovoljno novca i da je mali budžet odlično poslovale. Ali pored dobre zarade, doneli smo odluku da ne rade s obzirom na to da očigledno ne umete da trošite i da zbog neracionalno potrošnje nemate novca za ono što vam je potrebno - pisalo je u pismu.

Zadrugari su nakon samo nekoliko minuta zažalili zbog svega što su rekli. Kako su bili svesni zbog čega su dobili ovakvu kaznu, jedan od zadrugara je prokomentarisao "Znao sam da će na nos ovo da nam izađe". 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija