• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Milić

10.01.2018

21:54

JELENA GOLUBOVIĆ OTKRILA SEKSI TAJNE ZADRUGARA: Sara je pušila Janjušu! Kija hoće da rastavi Slobu i Lunu!

Rijaliti

JELENA GOLUBOVIĆ OTKRILA SEKSI TAJNE ZADRUGARA: Sara je pušila Janjušu! Kija hoće da rastavi Slobu i Lunu!

Podeli vest

Jelena Golubović, koja je zbog bolesti glasnih žica napustila Zadrugu, otkrila je sve seksi tajne svojih dojučerašnjih cimera! 

Rediteljka tvrdi da je Sara Reljić oralno zadovoljavala oženjenog Marka Janjuševića iako se zabavlja sa reperom Vladanom Vojinovićem Vojketom, koji je takođe u rijalitiju.

Da stvar bude još zanimljivija, Golubovićka navodi da Janjuš svoju ženu nije prevario samo sa Sarom, već i sa starletom Anom Korać.
- Miki Đuričić mi je ispričao da je Sara pušila Janjušu, a cela kuća priča da su Ana i Marko imali seks. Da nisu samo drugovi, potvrđuje i to što je Ana bila snuždena tri dana kada se čitalo pismo o Sari i Janjušu. Kada je došla Markova žena, ni Ana ni Sara joj nisu prišle da se pozdrave. Prišle bi one njoj da nemaju putera na glavi - smatra rediteljka.

Luna je glupa
Kija daje sve od sebe da posvađa Slobu i Lunu, samo ona to ne vidi jer je glupa
Jelena Golubović

elena nam je otkrila i zbog čega Maca Diskrecija juri Boru Santanu.
- Maca juri Boru da bi bila u kadru, a ne zato što je zaljubljena. Ona je tamo bez njega ništa. Shvatila je da je on bitan i da je našao svoje mesto u Zadruzi bez nje - zaključuje rediteljka.

Rijaliti rekorderka kaže da je "pročitala" sve cimere, te za Informer objašnjava motiv ulaska Kristine Kockar u šou.
- Kiji sam prva pružila ruku kada je došla, a onda sam je testirala. Rekla sam joj: "Ti vrati Slobu, pa ga šutni kada budeš htela", a ona me je pogledala i nasmejala se. Po tome sam zaključila šta je njen motiv ulaska u rijaliti, jer kada sam to izgovorila, ona nije rekla: "Ma jok, imam dečka", nego je ćutala i pogledom potvrdno odgovorila. Daje sve od sebe da posvađa Lunu i Slobu, da njemu baci udicu, a nju da iznervira. Samo Luna to ne vidi, jer je glupa - kaže Golubovićeva.

(VIDEO) BIĆE DISKVALIFIKOVANA?! Da li ovaj snimak dokazuje da Luna ima mobilni telefon, a to je strogo zabranjeno?!


Ona ističe da je blogerka zaljubljena, pa ne vidi koju igru igra Kristina.
- Luni je jedino bitno to što je dobila Slobu, pa ne vidi da Kristina ide na kartu da se ljudi sažale na nju i da kažu: "Jeste Luna mlađa i lepša, ali Kija je pametnija." Kristina je izgubila sve, pa hoće da pokaže da je inteligentnija od suparnice. Ušla je sa pričom da ima dečka, onda kaže kako ima i devojačku i muževljevu slavu... Pa odluči se ženo, je l' imaš dečka, ljubavnika, muža... Koga imaš? Nego ona sedi jednim dupetom na tri stolice, pa koja prođe.

MINA NAŠLA NOVOG DEČKA? Đekson ide u zaborav!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija