• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

11.01.2018

22:36

(VIDEO 18+) OSVETA?! Mina objavila snimak na kome je Ana Korać GOLA!

Rijaliti

(VIDEO 18+) OSVETA?! Mina objavila snimak na kome je Ana Korać GOLA!

Podeli vest

Kada ju je pre nekoliko meseci ugledala na vratima "Zadruge", malo je reći da se Mina Vrbaški zaledila, jer je videla svoju staru, a nekada i najbolju drugaricu Anu Korać, sa kojom je privatno ranije i živela u istom stanu

Samo nekoliko dana pred Anin ulazak u najgledaniji rijaliti program na Balkanu, Mina Vrbaški negativno je pričala o Ivanjičanki i njenim drugaricama, zbog čega se kasnije preznojavala.

Nešto kasnije, Mina Vrbaški je odlukom publike napustila "Zadrugu", a Ana Korać trenutno je vođa svojim cimera u šou-programu koji je oborio sve rekorde. I taman kada su mnogi pomislili da su odnosi starih prijateljica isti kao nekada, Mina je sve to demantovala objavom na svom Instagram nalogu.

printscreen instagram

Naime, Vrbaški je objavila privatni snimak Ane Korać, na kome je Ivanjičanka bez gornjeg dela odeće na sebi. Ovaj prilog, na zvaničnom profilu Mine Vrbaški, bio je dostupan svega nekoliko minuta, jer je bivša učesnica "Zadruge" isti obrisala, međutim bilo je kasno.

printscreen instagram

- Može! - čuje se Minin glas u video-materijalu, nakon čega Ana Korać izlazi pred objektiv kamere njenog mobilnog telefona, sa svojim ogromnim atributima, a zatim počinje da igra.

printscreen instagram

Podsetimo, kada je Mina Vrbaški negaitvno komentarisala Anu Korać, a ona bila u spoljnjem svetu, Ivanjičanka je na svom profilu tada okačila potpuno golu fotografiju ove bivše zadrugarke. A kako je izgledao ulazak Ane Korać u "Zadrugu", kao i Minina rekacija tada, prisetite se klikom na video-klip ispod.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija