• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.01.2018

13:23

(FOTO) VOLE VAS VAŠE RASTURAČICE! Anabela uputila nikad ŽEŠĆU PORUKU: Nismo Luna i ja krive što SMO FATALNE!

Rijaliti

(FOTO) VOLE VAS VAŠE RASTURAČICE! Anabela uputila nikad ŽEŠĆU PORUKU: Nismo Luna i ja krive što SMO FATALNE!

Podeli vest

Luna Đogani prethodne noći izvedena je iz Zadruge, a u to vreme članovi produkcije pretresali su njene stvari, jednu po jednu, a danas se povodom toga oglasila i njena majka Anabela Atijas

Obezbeđenje je ušlo u toku jučerašnjeg dana i izvelo Lunu napolje, a zatim joj pretreslo stvari pošto se sumnja da ima telefon.

Mediji su objavili snimke, gledaoci komentarisali kako ona ima portekciju, a to je sve bilo dovoljno da se oglasi i nejna majka Anabela Atijas.

(VIDEO) OBEZBEĐENJE IZVELO LUNU ĐOGANI IZ ZADRUGE! Očajni Sloba šutirao sve po dvorištu, ukućani ŠOKIRANI!

Ona je poslala nikad žešću poruku na svom profilu na Fejsbuku.

Printscreen TV Pink

- Vrhunac ljudske gluposti... Ono kad pomisliš da posle osporenog imena, prezimena, fizičkog izgleda, mentalnog stanja, telefona, alo... Više nema šta da ospore, pojavi se ovo. Voli vas vaša Razija glavna rasturačica zajedno sa svojom ćerkom rasturačicom (nismo mi krive što smo fatalne, pa nas svi hoće)... Dakle, vaša Raza Bukva Đogaj Atijas (izvinjavam se na ovom poslednjem) njemu još niste našli manu. Ljubi majka Raza svoje oko plavo operisano... Luna Đogaj najnepopularnija ćerka, rasturačica najnepopularnije rasturačice majke (koja se 69 puta udavala)... - samo je deo poruke koju je Anabela napisala.

Celu objavu možete pogledati na fotografiji:

facebook



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija