• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

13.01.2018

09:48

(VIDEO) MATORA NAPRAVILA HAOS ZBOG SANJE! Vrištala, plakala i udarala o sto: Ku*ac me poštuješ! Je*em te u usta!

Rijaliti

(VIDEO) MATORA NAPRAVILA HAOS ZBOG SANJE! Vrištala, plakala i udarala o sto: Ku*ac me poštuješ! Je*em te u usta!

Podeli vest

Prošle noći Veliki šef, odlučio je da ukućanima ispuni jednu želju, koja je realna i koja ne krši pravila najgledanijeg rijaliti programa na Balkanu. Nakon što zadrugari nisu mogli da se slože, dobili su izazov

Ana Korać, koja je vođa ove nedelje, izvukla je parove, a zatim su ukućani saznali šta je izazov. Potrebno je da parovi koji su izvučeni, budu vezani 24 sata. Sanji Stanković pripao je Bane Čolak, što se nije svidelo Jovani Tomić Matoroj.

Matora je prebacila ovoj ukućanki, koja je odlučila da ispuni zadatak, zbog čega je došlo do gađanja između njih, a zatim je Jovana polomila predmet na stolu. Obezbeđenje je odmah reagovalo, a ona je počela da plače. Ovoj zadrugarki utehu su u sobi za rehabilitaciju pružili ukućani, na čelu sa Mikijem Đuričićem.

- Znaš da mi smeta ovo! Hoćeš da dođe do problema?! Hoćeš?! Svaki put ista stvar! Ku*ac me poštuješ! To je tvoje ponašanje! To si ti! Je*em te u usta! Tvoje ponašanje je odvratno! Šta želiš da uradim, bre?! U pi*ku da te je*em, bre - vikala je Matora na Sanju, nakon čega je izašla iz Bele kuće.

- Šta te boli više ku*ac za nju?! Šta plačeš koji ku*ac, mentolu jedan?! Šta sam ti pričao pre neko jutro?! Pa njoj ne smeta i od*ebi više! Treba ti od nje da se skloniš, ne ona od tebe. Totalno nebitna stvar! Nije ovaj put ona kriva! Devojka odlučila da igra igricu i šta je to tvoj problem?! Nije Sanja ništa kriva! Imaš ti veće probleme sa njom. Ona tebe više ponižava - govorio je Miki Jovani.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija