• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/infomer.rs

13.01.2018

19:06

(VIDEO) DRAMA U ZADRUZI: Grcajući u suzama Sanja poletela ka kapiji, hoće napolje, reagovalo obezbeđenje!

Rijaliti

(VIDEO) DRAMA U ZADRUZI: Grcajući u suzama Sanja poletela ka kapiji, hoće napolje, reagovalo obezbeđenje!

Podeli vest

Užasna drama se dešava ovih dana u Zadruzi oko Sanje Stanković i Matore, a sve je kulminiralo kada je Sanja, zbog zadatka, morala da bude vezana za Baneta Čolaka 

Ljubomorna Matora zbog toga preživljava pravu psihičku dramu u rijalitiju, a i Sanja je definitivno "pukla". 

- Ajd' da vidim koji će dečko da trpi, ili devojka ili drug, to što ti radiš! - besno je, u jednom trenutku, povikala Matora. - U rijalitiju sam, gledaju me majka i prijatelji... 

printscreen

Nastavila je Jovana da besni, a onda je usledio jednako histeričan Sanjin odgovor. 

Krenulo je nadvikivanje, a u jednom trenutku plavuša je vrisnula i krenula da napusti prostoriju. Počela je prava drama! 

printscreen

- Idem kući, idem kući - počela je poluglasno da ponavlja Sanja. Zalupila je vrata, krenula ka ogradi, a pripadnik obezbeđenja je odmah pojurio ka njoj! 

- Molim te pusti me da idem kući - kroz suze mu je ponavljala Sanja, dok su je držali i odvlačili sa kapije. Pogledajte u prvom snimku šta se sve tu dešavalo: 

Sanja je završila u izolaciji, gde se pošteno isplakala zbog Matore: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miloš

pre 6 godina

Meni obala ne raščišćena u selu, a ove dve se ližu u glupoj seriji. Nije vala ni čudo što je ovako ovde!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija