• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

15.01.2018

00:06

(VIDEO) ŠOKIRAO SVE U STUDIJU! Marko DNK: Dete nam je trenutno U HRANITELJSKOJ PORODICI!

Rijaliti

(VIDEO) ŠOKIRAO SVE U STUDIJU! Marko DNK: Dete nam je trenutno U HRANITELJSKOJ PORODICI!

Podeli vest

U toku emisije, Marko Kocić je kao gost kod Dušice Jakovljević izjavio nešto što javnost do sada nije imala priliku da čuje

S obzirom na to da je učesnica najpopularnijeg rijalitija Divna Milanović nominovana, njen suprug Marko Kocić  došao je u emisiju Zadruge da podrži svoju suprugu. Na samom početku, rekao je svoje mišljenje o svemu što se dešavalo pa je dodao nešto što je šokiralo javnost:

- Ja mislim da joj je teško i da bi izašla bez mene joj je teško i zbog deteta. Ja oću da kažem pošto ona ne zna za dete, što ja znam. Ja hoću da kažem pošto mi je dete u hraniteljsku porodicu i želim da sredim kad Divna bude izašla da uzmemo dete. I hteo bih da kažem svim fanovima da ne glasaju za Divnu da ispadne i da uzmemo naše dete.

Autor: TV Pink Printscreen

Divnina sestra Milica objasnila je koje uslove je postavio Centar za socijalni rad kako bi porodica Kocić-Milanović ponovo bila na okupu.

- Rekli su mu kad izađe Divna da uzme dete i da će tad moći da budu zajedno - rekla je Divnina sestra.

Uz to, Marko je izjavio da u potpunosti razume Divnin odnos sa Banetom Čolakom i da joj ništa ne zamera.

- Kad sam bio tamo ja sam s Macu vodio za*ebanciju, sad ona sa Baneta isto tako - dodao je Marko.

O čemu je još govorio Marko Kocić možete saznati u nastavku.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija