• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer

16.01.2018

17:52

(VIDEO) TEODORINA MAMA REKLA DA ŽELI SEKS SA FILIPOM I MILJANOM! Pevačica pocrvenela od sramote, a onda je GOCA USTALA I POKIDALA!

Rijaliti

(VIDEO) TEODORINA MAMA REKLA DA ŽELI SEKS SA FILIPOM I MILJANOM! Pevačica pocrvenela od sramote, a onda je GOCA USTALA I POKIDALA!

Podeli vest

Prethodna noć bila je rezervisana za pitanja novinara, a jedno od njih ticalo se i Teodorine mame Gordane Džehverović i, verovali ili ne, njene priče o tome sa kojim zadrugarima bi želela da ima seks

- Pomenuo si Teodorinu mamu i preneo si deo vašeg razgovora. Tačnije, rekao si da je ona izjavila da bi volela da ima seks sa Miljanom ili sa Filipom? - glasilo je pitanje za Milana.

- Komentarisali smo da postoje žene koje vole fetiše kada neko ispušta gasove, aludirali smo na Filipa i na Đeksona, međutim ona je rekla da nju privlače muškarci kao što je Miljan da je prvo dobro izdevetaju i da je prebiju, pa onda da imaju odličan seks posle toga. A što se tiče Filipa, sedeli smo ovde i šalili se i ja sam rekao da me je ona oduševila totalno nekim svojim izjavama ovde u rijalitiju i kao da joj je ovo treći, četvrti rijaliti po redu i ona kaže nemoj da se čudiš i ako se ja ovde zaljubim. Filip je sedeo do nje i ja sam rekao da Filip voli starije gospođe, ovde su ga povezivali sa Žižom da se ljubio sa njom, a na "Farmi" su ga povezivali sa mamom od Jelene Golubović i ona je pitala da li je bilo seksa sa gospođom Svetlanom, Filip je rekao: "Ma daj, pusti me". A ona je rekla: "E kod mene nema toga. Kod mene će da bude seks na tavančetu, kod štale i u vašim štekovima." S tim je gospođa direktno dala Filipu prolaz, pa čekamo sad sredu da Filip malo popije, pa ko zna šta će biti - ispričao je Milan.

Teodora je već na samom pitanju pocrvenela od sramote, dok se Goca smeškala, a onda je gospođa Džehverović ustala i objasnila da je pravi rijaliti igrač!

- Ja sam rekla da bih i sa tobom volela - obratila se Gordana Mići. dok su se svi "valjali" od smeha.

printscreen

- Ja ne mogu da je*em. Meni je ostao ku*ac u produkciji - rekao je Mića.

- Mene je život mnogo šibao i kada sam išla iskreno, srcem strašno sam na*ebala. Tako da kada sam ušla ovde, ja sam bila spremna na igre bez granice i shvatila sam, ako pričate ovde istinu, vi ste budala, to neće niko da vam poveruje i onda ako je to tako, igraćemo se, pa da vidimo ko će duže da izdrži. Život sam uvek gledala sa vedrije i duhovitije strane i to me je održalo i to uporno sada hoću Teodori da pokažem da sve u životu ne treba da gleda negativno i crno, da treba da bude sve sa osmehom i veselo, tako će mnogo bolje proći u životu - objasnila je Goca i dodala:

MILJANA PRIZNALA: Želela sam da mi Ivan napravi bebu, uspeli smo iz sedmog puta!

- Fića može slobodno da miruje, Miljan ne znam, sa njim možda bude!

- A, ja? - pitao je Mića.

Printscreen TV Pink

- Mićo, i ti si u opticaju, može i sa tobom da bude - rekla je Goca.

- Ali, ja ne mogu! - rekao je Mića, a sve je bilo više nego duhovito.

 I još jedan kandidat ima, ali neću da ga imenujem - rekla je Goca koja očigledno zna kako da se poigra.

Printscreen TV Pink

- Ja ne mogu - ponovoio je Mića dok su se smejali i ukućani, i publika u studiju i, zasigurno, gledaoci.

- Moći ćeš, a ne znaš da možeš! - rekla je Gordana i "zakucala" komentarom!

Pogledajte ovu scenu koja će vas do suza nasmejati:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija