• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

17.01.2018

21:27

(VIDEO) OPŠTA DREKA U ZADRUZI! Janjuš i Kija POTPUNO POBESNELI: Smiri je da joj ne zakopam glavu u lavabo!

Rijaliti

(VIDEO) OPŠTA DREKA U ZADRUZI! Janjuš i Kija POTPUNO POBESNELI: Smiri je da joj ne zakopam glavu u lavabo!

Podeli vest

Zbog zadatka koji su zadrugari dobili od Velikog šefa nastala je opšta pometnja u Beloj kući. Prva je Luna Đogani odbila da učestvuje u izazovu da sa svojim dečkom Slobom Radanovićem i njegovom suprugom Kristinom Kockar izvede tačku po izboru koja će trajati 5 minuta

Naime , blogerka smatra da je bilo dovoljno ponižavanja, pa ne želi da bude deo ovoga. Pored nje je odustao i Sloba, a samim tim je Kija ostala bez svog para, pa je zbog toga pobesnela i prebacila mu. 

- Ti treba da naučiš da budeš profesionalac. Ti si se izblamirao za ceo život, još si uvukao i mene i ostale - Vikala je Kija, a on joj je samo ironično odgovorio: "Doći ću ti na useljenje"!

Ana Korać je kao svog partnera u zadatku dobila Marka Janjuševića, a kako je sa njim u svađi ona je u prvi mah rekla da ne želi da učestvuje u zadatku, a potom se predomislila. To je iznerviralo Janjuša, pa je i on odustao, zbog čeka se mlada Ivanjičanka ljutila. 

(VIDEO) PA ONA VIŠE NE ZNA ŠTA PRIČA! NAČISTO SE POGUBILA U LAŽIMA! Kija ZABORAVILA kada je započela vezu sa Andrijom!

- Sad hoće, malopre neće. Nijedan zadatak nisam odbio, ni tajni ni ovaj. Idi je smiri tamo da joj ne zakopam glavu u lavabo. Šta sam ja, na baterije? Prvo da mi kažeš "hoćeš", pa "nećeš" - odbrusio joj je Janjuš. 

Nemanja Đerić Đekson je takođe odgovoran zbog svađe koja je izbila u Beloj kući jer je odbio zadatak zbog toga što je njegova bolja polovina bila Dragica Janičić, sa kojom on ne želi da ima bilo kakav odnos. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59