• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.01.2018

12:20

MILJANA DOTUKLA LUNU: Otkrila da je imala seks sa Gastozom kao i aferu sa oženjenim!

Rijaliti

MILJANA DOTUKLA LUNU: Otkrila da je imala seks sa Gastozom kao i aferu sa oženjenim!

Podeli vest

Čim je ušla u Zadrugu, Miljana Kulić je izjavila da ne podržava vezu Lune i Slobe, i da ne razume devojku koja nekome može da bude druga.

Međutim, sada je otišla korak dalje, pa je protiv blogerke upotrebila informacije koje ima iz spoljnog sveta, kao i prethodnog rijalitija u kome je učestvovala.

Miljana je provocirala Lunu, pominjući vezu sa Gastozom, a zatim je ispričala da ju je on pominjao u Parovima, i da je pričao ni manje ni više nego o tome da su imali seksualne odnose.

Screenshot (YouTube)

Kulićeva se tu nije zaustavila, već je rekla i da je o Luni pričao i Aleksandar Požgaj, koji je rekao da su se njih dvoje dopisivali i da je zbog toga imao problema sa suprugom.

Luni je bilo vidno neprijatno, a ceo razgovor je slušao i Sloba koji je u jednom trenutku povikao:

- Koga boli ku*ac!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija