• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Alo

19.01.2018

14:42

KIJA VARALA SLOBU SA FUDBALEROM?! Procurila njihova EROTSKA prepiska!

Rijaliti

KIJA VARALA SLOBU SA FUDBALEROM?! Procurila njihova EROTSKA prepiska!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar predstavila se u rijalitiju Zadruga kao uzorna supruga, koja je za razlaz od Slobe Radanovića navela njegovu javnu prevaru sa Lunom Đogani

Međutim, sada je priča dobila sasvim nov obrt, a kako prenosi "Kurir", Kija je navodno Slobu varala sa fudbalerom Stefanom Šebezom (28), koga je rijaliti publika mogla da upozna kad je gostovao u Snajkama na TV Happy, a i kasnije se pojavljivao u emisijama.

U prilog prevari svedoče SMS poruke koje je redakciji dnevnog lista dostavio njegov prijatelj.

- Znam da su se Stefan i Kija viđali, ali me to nije zanimalo. Nažalost, nas dvojica smo se posvađali pred Novu godinu i više se ne družimo. Od njega sam kupio mobilni telefon u kome su poruke koje su njih dvoje razmenjivali - rekao je Šebezov drug. U Kuriru navode da su utvrdili da je broj sa kojeg su 13. decembra 2016. poslate poruke Stefanu zaista Kijin.

- Gde si, srcko? Ja sletela, čim se prikačim na net pišem na WhatsApp - napisala je, navodno, Kija.

Printscreen TV Pink

On je uzvratio:

- Ja gajbi. Odmaram sa puta, raspadam se. Kako si mi ti? Je l' sam ti nedostajao (kao što si ti meni)?

Stjuardesa se zatim raspisala:

- Let kao i svaki drugi, smarači. Katastrofa! Naravno da mi nedostaješ i jedva čekam da dođem u Beograd da se vidimo. Srcko moj.

Sudeći po narednoj poruci fudbalera, dugo se nisu videli:

Put me zove ????????????????
Објава коју дели Stefan Šebez (@stefansebez) дана 1. Дец 2017. у 5:15 PST

- Nedostaju mi tvoji poljupci i jedva čekam da te vidim, piši kad stigneš kući.

Ponovo su se, prema navodima dnevnog lista, dopisivali 11 dana kasnije:

- Nemoj mi sada pisati, s ovim mojim sam. Pišem kad ode na nastup - oprezna je bila Kija.

Printscreen TV Pink

Šebez je to ispoštovao:

- OK. Kad peva ćuran? Piši ili zovi.

Posle toga, 27. januara prošle godine, stjuardesa je fudbaleru poručila:

- Samo da javim da polećem. Pišem kada budem sletela. Fali mi moj mišić.

Fudbaler je jedva dočekao poruku:

- Važi, lepoto moja. Još uvek mislim na onu noć, ne izbijaš mi iz glave. Laku noć, bubi!

Šebez se zbunio kad su ga pozvali iz redakcije Kurira i rekli da imaju njegovu i Kijinu prepisku:

- Odakle vam to? Mislio sam da sam sve obrisao. Ne želim o tome da govorim. Kiju cenim i poštujem, i to što je bilo između nas ne treba vas da se tiče. Ona je lepa i pametna devojka koja mi je u jednom trenutku mnogo značila. Nije mi smetalo što je bila u braku. 

Upitan da li mu je smetao što je bio stjuardesin ljubavnik, Šebez je odgovorio:

- Pa šta i da ga je varala sa mnom? To se vas ne tiče. Ne pokušavajte da je ocrnite. Nemam nameru da komentarišem njenog muža. Šta je bilo, bilo je, ni on nije cvećka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija