• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija danas

19.01.2018

19:57

(VIDEO) KONAČNO PUKLE JEDNA NA DRUGU! Sve se trese od SVAĐE LUNE I KIJE! Ljubavnico MOG muža! POBESNELE!

Rijaliti

(VIDEO) KONAČNO PUKLE JEDNA NA DRUGU! Sve se trese od SVAĐE LUNE I KIJE! Ljubavnico MOG muža! POBESNELE!

Podeli vest

U ljubavnom trouglu Sloba-Luna-Kija do sada je uglavnom vladao mir. Posle ulaska supruge Slobe Radanovića u rijaliti u kojem ju je on prevario sa Lunom Đogani, njih dve su se čak i sprijateljile, što mnogi nisu očekivali

Ipak, danas je došlo do žestokih varnica i svađe između Lune i Kije, i to posle prepirke za stolom koja je nastala zbog nove zadrugarke Nadežde Biljić. Ona je iznela pojedinosti o Slobi iz spoljnog sveta i na taj način uzburkala strasti. Luni je smetalo što sve ovakve rasprave itekako kače i nju, s obzirom na to da je ona sada u veza sa Slobom, te je zbog toga napala Kiju.

- Nemojte više da se svađate preko moje glave! Meni je više muka od svih koji ulaze ovde i od tebe i od tebe. Sve ide preko mene! - rekla je besna Luna Kiji i Slobi i nastavila da viče na Kiju:

Printscreen (YouTube)

 - Prekini da me provociraš! Sedi pored Slobe i budi sa njim! Nisam ja kriva što te je prevario!

(FOTO) KIJIN FUDBALER NAJBOLJI DRUG JEDNOG ZADRUGARA?! On sve zna, ali MUDRO ĆUTI?! TEK POČINJE HAOS U ZADRUZI!

Kija joj nije ostala dužna, te je i ona vikala na Lunu, dok je Sloba sve zblanuto posmatrao:

pink.rs

-Šta si umislila? Ja te i ne krivim! - rekla je Kija pre nego što je Luna napustila prostoriju, a onda je nastavila da viče:

 - Alo! Spetljala se sa mojim mužem i ona mene napada i govori šta treba da govorim! Ja sam bila skroz kul, nisam je napadala! Nemam problem s njom, imam problem sa njim!





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija