• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

23.01.2018

10:13

(VIDEO) FILIPU SE ZALEDIO POGLED KADA JE MARIJA ANA UŠLA U ZADRUGU, a ona ga iskulirala!

Rijaliti

(VIDEO) FILIPU SE ZALEDIO POGLED KADA JE MARIJA ANA UŠLA U ZADRUGU, a ona ga iskulirala!

Podeli vest

Sinoć je u najgledaniji rijaliti Zadrugu ušetala bivša devojka Filipa Đukića, Marija Ana Smiljanić, sa kojom je on raskinuo neposredno pred ulazak u Belu kuću. Njen ulazak je zasigurno uzdrmao Filipa, a ako je sudeći po njegovom izrazu lica, Filip je ostao u velikom šoku kada ju je ugledao

 Dok se Marija Ana pozdravljala sa svim ukućanima, maneken pribijen uz zid nije znao kako da reaguje. Njegov pogled se zaledio, ali osmeh sa lica nije skidao i samo izustio:   

- E j**ote - odmahivao je glavom i smeškao se. 

Nova ukućanka je demantovala samu sebe pri ulasku u rijaliti, jer je rekla u studiju da će pružiti ruku Filipu i upoznati se ponovo sa njim, a kada je kročila u Belu kuću, čini se da ni joj nije bilo svejedno, pa zbog treme koju je imala, ona ga je nonšalantno ignorisala. 

Pored nje, nova ukućanka Bele kuće je Sanja Jakšić, dobra drugarica bivše devojke Nemanje Đerića Đeksona, koja treba da mu prenese informacije da Tijana trudna. 

Dok su Filipa pojedini cimeri prozivali da poželi dobrodošlicu novim ukućankama, Đukić je kao ukopan sedeo i ništa nije mogao da izgovori. Miljana Kulić je prva prišla i zaglila ga kako bi mu pružila podršku.  




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija