• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

23.01.2018

13:08

(VIDEO) MARIJA ANA SE PRESVLAČILA, pa pokazala previše!

Rijaliti

(VIDEO) MARIJA ANA SE PRESVLAČILA, pa pokazala previše!

Podeli vest

Marija Ana Smiljanić je svojim atraktivnim izgledom očarala veći deo muške populacije rijalitija Zadruga, a malo je reći da je Filipu Đukiću zastao dah dok ju je gledao kako se šeta po Beloj kući

Čini se da nova ukućanka planira dug boravak u Zadruzi, sudeći po kesama garderobe koje su stigle, a da sve to spakuje joj je pomogao njen bivši dečko. Kada se presvlačila i izabrala garderobu u kojoj će spavati njene grudi su sevnule. 

Kada je primetila da je oko kamere snima, njoj je bilo malo neprijatno, ali sa njom je u garderoberu bio i Milan Milošević koji ju je hrabrio kako nema čega da se stidi. 





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija