• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

24.01.2018

14:31

(VIDEO) MIKI ŠOKIRAO: Ja dr*am svaki dan, obavezno! Odem ovamo u toalet napolju i završim posao!

Rijaliti

(VIDEO) MIKI ŠOKIRAO: Ja dr*am svaki dan, obavezno! Odem ovamo u toalet napolju i završim posao!

Podeli vest

Iako se mnogi ukućani neretko izjašnjavaju po pitanju intimnih odnosa u Zadruzi, niko nije očekivao ni da će Miki to učiniti, s obzirom na to da je od početka najpopularnijeg rijalitija imao neku sasvim drugu ulogu

Naime, on je u većini slučajeva bio savetnik mnogim ukućanima i neko ko ima i te kako veliko životno iskustvo kako u spoljašnjem svetu tako i u rijaliti programima.

Nakon što su se svi probudili, on je imao jedan zanimljiv razgovor sa Markom Janjuševićem Janjušem i Milanom Miloševićem. Dok su pričali o mnogim stvarima, Miki je izjavio nešto što je šokiralo prisutne, a verujemo i sve gledaoce.

- Ja dr*am svaki dan, obavezno! Kad nema nikog ja odem ovamo u toalet napolju i završim posao. -  rekao je Miki.

Kada je to izgovorio, Janjuš je bio izuzetno začuđen, ali je on negirao da to radi izjavivši da je on ipak stariji i da je to normalno.

Izjave Mikija uvek su nepredvidive, pa tako i ovo priznanje za dobro jutro. Šta je još ispričao na ovu temu pogledajte u linku ispod.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija