• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

25.01.2018

15:38

LJUBAV SE KLIMA! Teodora i Anđelo PONOVO U SVAĐI, nemaju mira ni dva dana!

Rijaliti

LJUBAV SE KLIMA! Teodora i Anđelo PONOVO U SVAĐI, nemaju mira ni dva dana!

Podeli vest

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković započeli su ljubavnu romansu u rijalitiju Zadruga, koja je na početku bila turbulentna, a zatim uplovila u mirnu luku, što je trajalo neko vreme, a onda su svađe i raskidi postali sve učestaliji. Oni su se pomirili juče preko dana da bi se već uveče raspravljali jer je Teodora rekla da njena ljubav sa Anđelom nije dovoljno jaka i iskrena kao što je bila sa fudbalerom kog je prevarila sa Rankovićem

 Oni su se jutros probudili poljupcima, a već nakon nekoliko sati usledila je svađa: 

- Ustali smo, sve okej, ja sela da se šminkam, ne znam što mi to zameraš. Ja sam se setila da hoćeš da kupuješ hranu i rekla sam ti da ne menjaš svoje planove u tom smislu, jer meni nije problem da ti kupuješ hranu sa nekim, u tom smislu se ponašaj kao da nismo u vezi. Meni nije problem ništa više, možeš da kupuješ hranu sa kim hoćeš, da doručkuješ sa kim hoćeš, pa i sa njom. Možeš da sediš do ujutru bilo gde, u pabu... I to je to. Ti si se nad*kao na mene, ja sedim onako popi*ana... - rekla je Teodora. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija