• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/pink.rs

26.01.2018

22:18

(VIDEO) LUNA UDARILA NA KIJU: Ja sam ponosna ljubavnica, a ti svoju sujetu  i probleme ne rešavaj na Slobi!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA UDARILA NA KIJU: Ja sam ponosna ljubavnica, a ti svoju sujetu i probleme ne rešavaj na Slobi!

Podeli vest

U toku popodneva stiglo je pismo Velikog šefa koji je skrenuo pažnju ukućanima da je novi zadatak u vezi sa snimanjem filma blizu da bude proglašen neuspešnim. Takođe, Veliki šef je dodao i da bi bilo lepo da se svi potrude oko filma kako ne bi nastao veliki fijasko

Posle pisma stanari su održali sastanak na kome su izneli svoje stavove. Milan Milošević rekao je da je glavni problem što je Sloba Radanović u jednom trenutku otišao sa seta, ali i zato što je Nena Petrović odustala.

- Samo oko toga što smo Slobodan i ja imali nesuglasicu, mi smo to rešili i nastavili smo snimanje - rekla je Kija.

- Niko nije bio kivan na Kiju zato što je ona odabrana za režisera. Ja sam prvi digao ruku da bude režiser. Celo jutro se jurim i sa Žižom i sa Saškom i vežbam. Ona (Kija) je tamo sedela i sunčala se. Problem je nastao kada je ona počela da priča o ličnim stvarima - izjavio je Radanović.

Luna je naglasila da je veoma ponosna na svoj status ljubavnice.

- Neću dozvoliti nikome da svoje frustracije i svoju sujetu i probleme rešava na ovom čoveku ovde! On nikada nije kukao, nikada nije ništa! Ja sam ta koja je uz njega i koja će uvek biti tu! Ne dozvoljavam da ga niko napada. Žao mi je što Kija nije tu da ovo čuje! Ja imam prava! Ja sam njegova devojka! Ja sam njegova ljubavnica i ja sam ponosna što sam ljubavnica - ljutito je pričala blogerka i dodala:

Ako si već pristala da budeš profesionalac u svom poslu, skupi mu*a! Završi to do kraja! Bez frustracija i sujete i bez prebacivanja privatnih komentara .

Nakon ovog izlaganja došlo je do velike svađe između Marije Ane Smiljanić i Mace Diskrecije, a Marijin bivši dečko Filip Đukić dao joj je savet da ne pada na provokacije ove stanarke.

Kako je u nastavku izgledao ovaj sastanak i šta se još dešavalo, možete pogledati u video-prilogu koji je u ispod teksta. Takođe, tu se nalazi i snimak Miljane Kulić iz Rajskog vrta koja je pričala o Kiji i celoj situaciji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zlata

pre 6 godina

Ta Luna je obican probisvet,to znaju momci po klubovima.Sa njom nije bio samo onaj ko nije hteo.Sta glumata Kuna? Ruzna je bez sminke,neobrazovana ,neradna...Sa kojim pravom napada Kiju--zakonitu Slobinu zenu?Slobodan je gmaz,debil ,covek bez ikakvog morala i dostojanstva...Fuj...

Nele

pre 6 godina

Luna je ponosna opajdara.Histericna i bezobzirna na mamu Fatimu.

Sanja

pre 6 godina

Nosata Luna je uzasna, koliko je ona zla sve vise se vidi, a I ruzna je I neuredna, tromom Slobi nece biti lako, ako mu je ostalo malo pameti neka bezi………………

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija