• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

27.01.2018

12:33

(VIDEO) ISPLIVALI PRLJAVI DETALJI IZ BRAKA! Kija: Bio si običan NERADNIK! Sloba: Napaseš mi se ku*ca,  je l' znaš?

Rijaliti

(VIDEO) ISPLIVALI PRLJAVI DETALJI IZ BRAKA! Kija: Bio si običan NERADNIK! Sloba: Napaseš mi se ku*ca, je l' znaš?

Podeli vest

Nakon što su na civilizovan način pokušali da reše sve probleme koji su sami sebi stvorili, Sloba Radanović I Kristina Kija Kockar su se žestoko posvađali

Niko nije očekivao da će ovaj par u kasne sate pričati o svim detaljima iz svog braka, uključujući i dan svadbe koja se i nije sa velikom radošću i veseljem pripremala.

Iako je Sloba želeo da izbegne konflikte i sve što ga povezuje sa njom, Kristina je ničim izazvana ponovo započela novu temu.

- Ti si zahvaljujući meni upisao fakultet i ti to vrlo dobro znaš. Ja sam bila ponosna zbog svega što sam zbog tebe učinila. Ti si bio jedan običan neradnik i sve što si uradio, uradio si zahvaljujući meni - počela je Kija.

Napaseš mi se ku*ca, je l' znaš?! Kako te nije sramota, bre, da me ponižavaš? Ja sam tebe molio da pozoveš svoju majku, bila te željna! Moju majku vidiš jednom u sto godina i umesto da je pitaš za zdravlje, ti čačkaš telefon. Za svadbu si naredila da se ne dovode deca, a kako ja mom bratu iz Švedske da kažem da ne dovede sina? Nisi želela da ljudi donose torte! Tražila si neke žurke za tebe i tvojih pet drugarica. Ti si, bre, bolesna, lažovčino jedna, sram te bilo - rekao je Sloba.

Posle toga je palo još teških reči, a nakon svega što je Sloba izgovorio, Luna je ustala i napustila prostoriju, jer joj nije prijalo to što je čula. Kako se ova rasprava završila i šta se u nastavku desilo pogledajte u videu ispod.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija