• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

27.01.2018

17:49

(VIDEO) OSTALA U DRUGOM STANJU! Zadrugarka saznala divnu vest, a porodica želi da IZAĐE iz rijalitija!

Rijaliti

(VIDEO) OSTALA U DRUGOM STANJU! Zadrugarka saznala divnu vest, a porodica želi da IZAĐE iz rijalitija!

Podeli vest

Milica Milisavljević Dugalić, jedna od učesniča rijalitija Zadruge, dobila je punu podršku od svoje porodice za učešće u ovakvom takmičenju. Nakon četiri meseca boravka u Beloj kući, njena porodica misli da ona takvom okruženju više ne pripada

- Ja sam je podržala da učestvuje u Zadruzi jer je to jedan novi izazov za nju, jedan potpuno novi projekat, u čemu se ona nije do sada oprobala. Mislim da bi zažalila da nije ušla u jedan ovakav projekat i uvek bi se pitala šta bi bilo kad bi bilo i da li je pogrešila. Imala je i podršku cele porodice, s tim što smo se svi složili oko jednog, što i dalje stoji. Milica nije neko ko je deo ove priče u smislu njenog mentalnog sklopa pre svega, njenog intelektualnog, duhovnog sklopa. Zbog svoje specifičnosti, odnosno različitosti u odnosu na druge, a zbog toga i opstaje u Zadruzi. 

(VIDEO) SLOBA SE PRED SVIMA IZVINIO KIJI: Iza svega stojim, ali samo tu psovku nisam trebao da kažem!

Maša je obradovala svoju majku sjajnom vešću, a to je da će u novoj godini postati baka. Ono što je interesantno jeste da Milica još nije upoznala Mašinog dečka sa kojim je zatrudnela, posle svega šest meseci veze, a evo šta je presudilo, pa se ona odlučila na tako veliki korak.

- Ja sam neko ko je formirana ličnost, ko radi, ko se brine o porodici, neko ko nije neodgovoran da bi tek tako stupio u takvu vrstu odnosa. Samim tim što sam ja ostala u drugom stanju za Milicu je jedno srećno kolo. Ludo sam zaljubljena u svog budućeg supruga. Jedina sporna činjenica jeste što Milica nije upoznala svog budućeg zeta, jer nije bilo vremena za to. Ona je otišla u "Zadrugu", a i tada je veza bila tek na početku, nastavila se, ja sam ostala u drugom stanju. Moje lično shvatanje je da ne treba upoznavati roditelje sa momkom dok ne prođe određeno vreme, makar godinu dana. Milica zna o kome se radi, jer sam joj pričala o njemu - rekla je Maša i dodala: 

Screenshot (YouTube)

- To je priča koja nema nikakvih skrivenih motiva i uopšte se ne kajem ni zbog čega, jedino mi je žao što mama ne može svemu ovome da prisustvuje.Trudnoća je bila planirana, ja sam dugo želela bebu, pronašla sam pravu osobu koja želi iste stvari, a danas je to vrlo teško pronaći. Ušla sam u vezu, a jedino što mi je žao jeste što je to Milica morala da sazna putem medija. 

Miličin suprug Radule je invalidski penzioner, imao je čak tri moždana udara, a Maša je još uvek nezaposlena, volontira u pravosuđu, pa je ova ukućanka bila ta koja je izdržavala svoju porodicu i trudila se da svima udovolji. 

Youtube printscreen

- Moj otac je imao tri moždana udara. Sada je stabilno, samostalno se kreće, polako i otežano, neke funkcije su mu oslabljene, ali zahvaljujući Miličinoj i mojoj brizi on je sada bolje. Milica je ta koja se odrekla mnogo čega da bi on bio ovakav kakav jeste. Ona je ta koja je plaćala terapije, sve ono što bi jedna supruga trebala da radi, ona je uradila. Ja imam problem sa kretanjem, kao posledicu oštećenja od inkubatora, tako da sam ja jedva preživela u inkubatoru, rođena sam sa nepunih 7 meseci. Milica je ceo svoj život ono što je zaradila i stekla uložila u mene, u moj oporavak u svakom smislu. Nije gradila palate, avione, kamione. Živela je skroman život i sve što je imala dala je za svoje dete. 

Maša je sa svojim ocem u novogodišnjoj poseti ovoj ukućanki otkrila neke detalje koji se tiču njene trudnoće, partnera, a kako je sve to izgledalo možete pogledati u snimku ispod teksta. 

PANIKA MEĐU ZADRUGARIMA! Nakon SKANDALA sa Luninim telefonom produkcija PRONAŠLA JOŠ JEDAN APARAT! Hitno ga ODUZELA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17