• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.01.2018

11:16

(VIDEO) BALAVICE, IMALA SI SEKS PRED 5 MILIONA LJUDI! Kija i Luna se nikad žešće posvađale, a blogerka isprozivala i Slobu!

Rijaliti

(VIDEO) BALAVICE, IMALA SI SEKS PRED 5 MILIONA LJUDI! Kija i Luna se nikad žešće posvađale, a blogerka isprozivala i Slobu!

Podeli vest

Svađa koja je počela oko režiranja filma, na kojem sarađuju Kija i Sloba, pretvorila se u nezapamćenu razmenu uvreda između Kristine i Lune

Izgleda da je i jednoj i drugoj dosadilo da se pretvaraju i sve je prštalo tokom njihove žestoke prepirke.

Ona je poslednja osoba koja može meni bilo šta da zabrani – započela je Kija, a Luna ju je prekinula:

Neću više da ti oćutim ništa, je ‘l ti jasno!

Ovo tvoje ponašanje je veoma nekulturno, sedi dole i nastavi da se foliraš kao što si se folirala pre. Mislim da bi trebalo, s obzirom da si javna ličnost da se naučiš kako da se ponašaš – nastavila je Kristina.

On je sad moj dečko, je l’ ti jasno to? Samo ti je na papiru muž, alo, ne zanimaš ga, prihvati to više. Ušla si ovde da uzmeš pare i nama zagorčaš život – vikala je Đoganijeva.

Ti si za mene balavica – uzvratila je Kija.

Ti si hodajuće zlo! – urlala je Luna.

Ja razumem da si ti neobrazovana i da si balavica. Slušaj, ja nisam ta koja je spavala sa oženjenim muškarcem pred pet miliona ljudi, dok te tata i mama gledaju. Ti samo činiš štetu sebi, ne meni – sipala je Kija, a Luna joj nije oćutala:

Ćuti, bre, skidala si se gola u spotu!

Ja se ne je**m pre pet miliona ljudi! Ti ćeš tek videti devojčice, kakva je on osoba, najveća kazna vam je da budete zajedno. Ne moram da te kanalim, ti to radiš sama – poručila je besna Kija.

Bićeš pozvana na svadbu… Alo, vas dvoje ste ovde zbog mene, ti si ništa i on je bio ništa – izletelo je Luni, a Sloba koji je do tada ćutao kao zaliven ju je iznenađeno pogledao i pitao: "Kako to misliš, ja sam niko?".

Molio me je da se ne razvedemo i govorio da ne može da bude pored bilo koje druge devojke – zaključila je Kristina.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija