• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

28.01.2018

20:49

(FOTO/VIDEO) RASKINULI LUNA I SLOBA! Posle svađe sa Kijom STAVLJENA TAČKA NA VEZU blogerke i pevača!

Rijaliti

(FOTO/VIDEO) RASKINULI LUNA I SLOBA! Posle svađe sa Kijom STAVLJENA TAČKA NA VEZU blogerke i pevača!

Podeli vest

Nakon poslednje žestoke svađe Slobe Radanovića i Kije Kockar došlo je do definitivnog prekida ljubavne veze pevača i blogerke Lune Đogani

Danas je došlo do prave pometnje među zadrugarima kada su im puštani snimci iz njihove arhive. Problem je nastao kada je Sloba Radanović prokomentarisao da njegova si svadba Kristine Kockar nije baš bila takva kao što deluje na snimcima.

Ona je tada skočila, povređena njegovim rečima, pa je došlo do svađe koja je trajala više od pola sata, zbog čega je prekinuto emitovanje snimaka.

printscreen

- Ja bih zaista molila da se priča kako je moja svadba bila katastrofa. Bila je daleko od toga, naprotiv, bila je lepa i vesela. Mi smo igrali i zezali se. Ujak me je doveo do crkve kada je Slobodan pustio suzu, kad me je video. Taj snimak sa venčanja postoji, ja sam ga okačila na jutjub. Meni su ovo lepe uspomene, i našu svadbu svaki put gledam sa osmehom. Ovo je bio trenutak kad sam se udala iz ljubavi - pobunila se Kija, posle čega se nastavila rasprava.Nakon teških reči u dnevnoj sobi, rasprava se nastavila u spavaćoj, gde su oboje urlali od besa.

- Ja nemam opravdanje za to što se desilo, ne znam šta se desilo. I što bih ja tebe branio kad ti imas veliku jezičinu, ne brinem se ja za tebe - izjavio je Sloba između ostalog.

Youtube printscreen

U toku rasprave ona je u jednom trenutku van sebe zapretila Slobi, rekavši mu da će ga "zadaviti ako ga bude videla na ulici", dok su ostali čekali da njih dvoje završe kako bi videli svoje snimke.

Ipak, do toga nije došlo, što je potpuno izbacilo iz takta Slobinu devojku Lunu Đogani, koja mu je to odmah zamerila.

KIJA PREVARILA SLOBU PRE NJEGOVOG ULASKA U ZADRUGU?! Komšinica Kockarove TVRDI: Ona je pravi ĐAVO, još LETOS JE BILA SA ANDRIJOM!

- Ajde, više! Pet meseci slušam o vašem braku i kako ste se voleli i kako nije uspelo i zbog vas nisu gledali svoje priloge, na šta bre to liči! Dokle više?! Ne mogu to da slušam! Poludeću! Ja ne mogu da verujem šta sam sebi dozvolila! Uništila sam svoj život zbog njega - rekla je Luna, a on joj je brutalno uzvratio.

Youtube printscreen

- Ja sam sve to uradio zbog tebe, da bih bio sa tobom! I nemoj da se dereš na mene, da ti ne bih je*ao mater sad! - rekao je Sloba, posle čega je napustio Belu kuću.

Ukućani su se nakon toga okupili ko blogerke, koja nije mogla da se smiri, pa je svima rekla da su ona i Sloba ovim završili i da više nisu zajedno.

(VIDEO) KIJA I SLOBA SE UMALO POBILI U ZADRUZI! Ona urlala na pevača, a onda je NASTAO TOTALNI HAOS! Jedva ih smirili!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija