• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.01.2018

09:40

(FOTO/VIDEO) OGLASIO SE KIJIN DEČKO ANDRIJA! Žestoko reagovao kada je video njene SCENE SEKSA SA FILIPOM! SADA JE STVARNO KRAJ!?

Rijaliti

(FOTO/VIDEO) OGLASIO SE KIJIN DEČKO ANDRIJA! Žestoko reagovao kada je video njene SCENE SEKSA SA FILIPOM! SADA JE STVARNO KRAJ!?

Podeli vest

Nakon svađe sa svojim suprugom Slobodanom Radanovićem Kristina Kockar otišla je u hotel gde je imala trenutke opuštanja sa Filipom Đukićem, a sve ovo gledao je njen dečko Andrija Lazović koji se nakon toga oglasio putem društvenih mreža

Simpatije između Filipa i Kije su sve izraženije, a kulminirale su nakon njene svađe sa suprugom Slobom.

Ona i Đukić su se osamili u hotelu, a onda su se pokrili jorganom i sve je počelo. Uzimajući u obzir da su skinuli bubice i veš, može se zaključiti šta su to oni radili ispod prekrivača.

Youtube printscreen

Do Kijinog dečka Andrije Lazovića stigle su informacije o tome šta se dogodilo u Zadruzi, pa je on, iako ne voli da se eksponira, odreagovao na društvenim mrežama.

printscreen instagram

On je na svom profilu na Instagramu postavio foografiju koja pokazuje šta zapravo misli o svemu tome.

Instagram

Izraz "Laganooooo" koji je napisao iznad fotografije je izraz koji su on i Kija koristili prilikom poslednjeg telefonskog razgovora.

Izgleda da je vezi došao kraj? 

(VIDEO) ŽESTOKA AKCIJA FILIPA I KIJE ISPOD POKRIVAČA! Dohvatili se u hotelu, SVE PRŠTALO OD STRASTI!

(VIDEO) KIJA I FILIP SKINULI BUBICE I GAĆE pa se prepustili strastima ispod pokrivača!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija