• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

30.01.2018

13:43

MILJANA PROVOCIRA LUNU: Ja bih bila najsrećnija kada bi se SLOBA I KIJA POMIRILI!

Rijaliti

MILJANA PROVOCIRA LUNU: Ja bih bila najsrećnija kada bi se SLOBA I KIJA POMIRILI!

Podeli vest

Došlo je do svađe između ljubavnog para Lune Đogani i  Slobe Radanovića, koji je suprugu prevario pred  kamerama i trudne zadrugarke Miljane Kulić. Ovi zadrugari, međusobno su imali nameru da pričaju o  svojoj komunikaciji, ali su uspeli da se posvađaju. U  celu raspravu svojom pričom umešali su i Slobodanovu  suprugu Kristinu Kockar

-  Ja bih najsrećnija bila kada bi se Sloba i Kija  pomirili i da nastave. Da pokažemo narodu kako prolaze  ljubavnice, druge žene, one koje se raduju tuđoj  nesreći. Mojoj srećni ne bi bilo kraja - rekla je  Miljana sa osmehom na licu.

-  Ti si ovde ušla i napala me da sam ljubavnica,  promenila si mišljenje posle dva dana i rekla da sam  ok devojka. Od tada smo počele da se družimo. Ti si se  prema meni promenila! Zbog čega?! Ako je on loš i ja  sam loša?! - vikala je Luna na Miljanu.

-  Slepče jedan! Pevaču jedan u pokušaju! - obratila se  Miljana Slobodanu.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija