• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

02.02.2018

09:12

(VIDEO) PIJANA KIJA PRIZNALA SLOBI ŠTA JE RADILA SA FILIPOM U HOTELU: I onda se desilo... Da li me razumeš?

Rijaliti

(VIDEO) PIJANA KIJA PRIZNALA SLOBI ŠTA JE RADILA SA FILIPOM U HOTELU: I onda se desilo... Da li me razumeš?

Podeli vest

U toku večeri situacija je bila napeta, upravo zbog svega što se desilo sa Kristinom Kockar i Filipom Đukićem u hotelu. Niko nije ostao imun na ovo, a čak ni Luna Đogani koja je, pored svega, želela da joj pruži maksimalnu podršku. Ona je, takođe, savetovala Slobu Radanovića da uvek bude tu za nju i zaštiti je koliko god je to u njegovoj moći

- Ja kad ti nešto zamerim, to je samo moj trenutak nezrelosti. Ja sam apsolutno za to da treba da staneš u njenu zaštitu i to je to. Trebao si da kažeš da je ne napadaju ako nemaju argumente za to. A što se mene tiče, ja sve što kažem to i mislim i sve što ti zamerim to je samo moja nezrelost, ti mi samo kaži dve lepe reči i ja ću da se smirim. A ona se samo pravi da je jaka, nije ona uopšte jaka, mnogo joj je teško i ja razumem, kome ne bi bilo. - rekla je Luna.

Dok je Luna sve to pričala Slobi, došla je Kija, koja je popila koju čašicu više. Luna joj je rekla da upravo pričaju o njoj i ukazala joj da na njih može uvek da računa i da će je u svemu podržati.

Kija je u tom stanju rekla da će otići iz kazina , jer je svi pitaju za FIlipa, a onda je poželela da Slobodanu kaže nešto nasamo, pa se luna sklonila.

Sasvim neočekivano, Kristina je pokušala da mu objasni situaciju oko njenog i Filipovog snimka, međutim, Sloba isprva nije shvatio šta je tačno želela da mu kaže.

- On je...ja nisam mogla....I onda se desilo... Da li me razumeš? On je rekao da je zaljubljen u mene, ja nisam mogla da mu pružim to i desilo se šta se desilo. I to je bila cela priča oko snimka - rekla je Kija.

Kada je ovo izgovorila, Sloba je shvatio da je reč o Filipu Đukiću i svestan da su kamere snimile sve što je izgovorila, upozorio je da je pijana i da bi najbolje bilo da ide na spavanje.

Nema sumnje da će se Marija Ana Smiljanić, sa kojom se Filip pomirio, biti šokirana kada bude saznala da je njen dragi, zapravo, zaljubljen u Kiju, a šta je sve Kristina ispričala pogledajte u snimku:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Posmatrac

pre 6 godina

Ko jos gleda ove gluposti ? Zeljko treba da osmisli drugaciji koncept i dovede sasvim druge ljude u okviru ovog programa. Bezveznjaci. Tamo je ( cast izizecima ) sve sam polusvet.

A haa

pre 6 godina

On je hteo sex ,ona nije mogla pa je on namerno drmao i razvalio zid i solju da bi sve izgledalo kao da se sex i desio.Ko zna moze biti i tako niko nije nista konkretno video.

Lela

pre 6 godina

A ona morala biti sa njim u zatvorenom kupatilu?

Gastarbajter

pre 6 godina

Pa sta ce. Popila malo vise i priznala sex. Ona Andriju ne voli samo ga koristi. Isto kao i Slobu i Filipa. Kija je manipulatorka koja se skidala gola u 18 god. da bi postala poznata. Nju zovu Stanija za siromasne

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!
PAKAO

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!

Iako naučnici imaju alate i metode da izmere uticaj klimatskih promena - kako se to može učiniti pa da pojedinac, u okviru vlastitog života, ima neku vrednost kojom bi izmerio kako se, pod uticajem klimatskih promena, menja i njegov život? Nije lako zamisliti šta je tačno "prosečno globalno zagrevanje od 1,5 °C ili 2 °C" i na koji će nam način izmeniti svakodnevni život.

28.04.2024

12:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija