• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

03.02.2018

15:16

(VIDEO) MIKI BRUTALNO SPUSTIO KIJU: Ti si polupismena kao i svi ovi pevači! TI si jedna manipulatorka obična, zavedi pa vladaj!

Rijaliti

(VIDEO) MIKI BRUTALNO SPUSTIO KIJU: Ti si polupismena kao i svi ovi pevači! TI si jedna manipulatorka obična, zavedi pa vladaj!

Podeli vest

Priča o aferi između Kristine Kockar i Filipa Đukića i dalje je ostala nerazjašnjena, zbog toga što i pored svega oni nisu želeli da priznaju da se nešto između njih dogodilo. Kako je ova situacija ostavila jak utisak na sve takmičare, Miki je odlučio da ponovo pokrene tu temu iz svojstvenih razloga

On je ponovo analizirao stavke zbog kojih ima pravo da sumnja u njihov odnos, ali je naglasio da u tome nema ništa loše i da je gore to što prikriva, jer je to mnogo veći nemoral.

- Sve je to psihologija, a ti si glupa, jer misliš da nisi provaljena. To su neke stvari koje ti ne razumeš, a ti si polupismena kao i svi ovi pevači. Ti si istripovana šabanka, pričaš jedno te isto, pričaš 10 reči u krug. Ja bre imam rečnik, a to što si ti uradila je čista laž. Zaljubio se u tebe i štiti te, eto zato on ćuti. Izašla si i tražila psihologa. Ej, kad su rekli da će se čuti ton, ti si rekla: Jao, ako se nešto čuje da znate da nije ono što mislite. Svi tebi veruju, ti si ostavljena žena, ne moraš da se pravdaš.

- Ti imaš ogorčenost prema ženama. Sve što kažeš pada u vodu. Ja znam da to nije istina i boli me uvo, cela kuća priča o meni otkad sam došla. Zašto on to ne bi rekao? Neću nikom da se pravdam! Milion njih me pitalo za kamere, a ja sam rekla da ne znam zašto su se tresle - odgovorila mu je Kija.

Miki je bio izuzetno raspoložen da priča na ovu temu, pa je, između ostalog, nekoliko puta ponovio da nije u redu da neko vređa njegovu inteligenciju.

- Ti si otišla sa njim u kupatilo, da se čuju zvuci, da se drmaju kamere. Ja pitam Fiću nasamo, a on se smeje. Ti nikad nisi bila ovako zbunjena, a ne možeš da dokažeš zato što je istina!  To sa Slobodanom je sve fejk, bre! Čekaj bre ženo, ti si kontradiktorna! Imaš dečka napolju, zaljubljena si, pa on da je normalan da se pita šta ti ovde raspravljaš sa Slobom? Nemoj da me praviš budalom, to znam da ti kažem - rekao je Miki.

Što je bio rečitiji, Kristina je imala sve manje argumenata kako bi mu se suprotstavila, ali je čak i u razgovoru sa njim ponovo bila skeptična po pitanju svojih odgovora.

- Već su mi milion stvari kačili tako da me uopšte ne zanima više ništa! 

Osim što i dalje prikriva svoje emocije i dešavanja u kupatilu, a koji je video milionski auditorijum, Miki je posmatrajući iz svog ugla njeno ponašanje u svakom segmentu primetio i nešto što ostalim ukućanima još uvek nije zapalo za oko.

- TI si jedna manipulatorka obična. Ti, zavedi pa vladaj, zavedeš ovde šabane. Pa ja vidim šta ti radiš, ja nisam glup. Ti kad pričaš s njima ti se nameštaš, pa ja nisam mentol! 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dule

pre 6 godina

Manipulator koji radi za produkciju - sto ga ne kazne sto ne prisustvuje sastancima i iste napusta kad on oce, pusi u krevetu, nije diskvalifikovan kad je udario micu...

Gojko Mijuskovic

pre 6 godina

Jutros sam pratila zadrugu. Miki je toliko posstao jadan jer mu stosovi ne prolaze. Sve pokusava na dreku da uhvati. Vredja kad nema argumente i kompleksi ga ubise frustracija. Kija do pobede!

Strateg

pre 6 godina

Ma Miki je procitao Kiju od samog pocetka. Kija je enigma samo glupima a Miki je pametan. Kija je jedna jadna hladna zena ogrezla u meterijalizmu od koje je Sloba pokusao da nadje spas u rijalitiju kod prelepe modne blogerke Lune koja je nezna i sexy u isto vreme

milan

pre 6 godina

Sumski covek iz Kupinova ,d---l Miki zamera Kiji da je polupismena kao i ostali u kuci. Miki je prevazisao sam sebe i odredjuje stepen pismenosti a on je licno debil....

milan

pre 6 godina

Miki ne moze nikome da spusti jer je on mentalni bednik i budala prve klase...

Beki

pre 6 godina

Miki je obicni seoski dilkos i veliki zenomrzac , zasto mrzi zene neznam , mozda neka trauma.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija