• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

03.02.2018

21:43

SLOBA IZUDARAO KIJU! Pevač bio AGRESIVAN i tokom braka sa stjuardesom!

Rijaliti

SLOBA IZUDARAO KIJU! Pevač bio AGRESIVAN i tokom braka sa stjuardesom!

Podeli vest

Slobodan Radanović udario je Kristinu Kiju Kockar prošlog leta u toaletu kafića u Budvi

Pevač Sloba Radanović pretukao je suprugu Kristinu Kiju Kockar u jednom kafiću u Budvi prošlog leta! Prema pisanju nedeljnika "Svet", njih dvoje su se posvađali na ulici, a Kija je uvukla supruga u toalet jednog lokala, gde ju je on izudarao.

Prema navodima ovog lista, Kristina krije ovaj strašan događaj kako ne bi potresla svoju majku Nadu Zeljković.

- Šokirana sam Slobodanom, ne mogu da verujem da je toliko drzak i bezobrazan prema Kristini, a veoma dobro zna da ga je ona spasila tako što nikom nikada nije otkrila da ju je izudarao. Da, to je živa istina i to znamo samo mi, Kijine najbliže drugarice. Desilo se u Budvi prošlog leta zbog njegove razmaženosti. Maltretirao je Kristinu da svuda ide sa njim i da ga prati na svakoj tezgi, što ona nije želela. Nije ga bilo sramota da se svađaju na javnom mestu, ona ga je uvukla u toalet kafića da ne bi pravili scenu. Tu ju je udario, i to nekoliko puta - ispričala je Kijina drugarica za "Svet" i dodala:

- Ona to nikad ne bi ispričala jer ne želi da njena majka sazna.

Udarao je u kafiću

Kristina ga je uvukla u toalet kafića da ne bi pravili scenu, tu ju je udario, i to nekoliko puta

Kijina drugarica

Svesna je da bi je to uništilo.

Krila sramotu

Kijina majka Nada Zeljković kaže za Informer da ne veruje da je Sloba udario njenu ćerku, ali ukoliko se pokaže da jeste, to bi mogla da bude ta krupna stvar o kojoj oboje ne žele da govore u rijalitiju "Zadruga".

- Iskreno, ne verujem da se to desilo, ali sve je moguće. Kad sam videla kako se Slobodan agresivno ponaša prema Luni u "Zadruzi", pitala sam Kiju da li je bio takav prema njoj. Rekla mi je da nije i da nikad ne bi živela sa nasilnikom. Više ne znam šta da mislim - priča Nada i ističe:

- Ukoliko ju je udario, to bi mogla da bude ta krupna stvar koju oboje pominju u "Zadruzi", a o kojoj kažu da ne žele da pričaju pred kamerama. Ja sam veliki protivnik nasilja. Kija bi svakako tako nešto krila od mene, jer zna moje mišljenje o agresiji.

printscreen

Stalno se svađali

S druge strane, Radanovićev drug Stefan Obradović tvrdi da je to čista glupost i izmišljotina, te da on nikad ne bi nasrnuo na ženu.

- Tvrdim da Sloba nikad ne bi udario nijednu ženu, pa ni Kiju. Kad se iznervira u "Zadruzi", uglavnom povredi sebe. Ranije je bio mnogo mirniji

Možda to kriju

Ukoliko ju je udario, to bi mogla da bude ta krupna stvar koju oboje pominju u "Zadruzi", a o kojoj kažu da ne žele da pričaju pred kamerama

Kijina majka Nada Zeljković

ali tamo psihički puca. Pa kako i ne bi kad je pod stalnim pritiskom i napadima sa svih strana - ističe Stefan i dodaje da su se Sloba i Kristina stalno svađali, ali da se sve završavalo na grubim rečima:

- Prisustvovao sam njihovim svađama, bilo ih je mnogo. Kad je on snimao spot u Banji Koviljači, ona mu je govorila šta da radi, on nije hteo, pa ga je napala. U sve se mešala. A on je uglavnom ćutao.

Kija rekla Slobi: Filip je zaljubljen u mene

Kristina je pokušala Slobi da objasni svoj odnos sa Filipom Đukićem, nakon što je produkcija pokazala ukućanima njihove zajedničke snimke iz kupatila i iz kreveta:

- Filip je rekao da je zaljubljen u mene, ja nisam mogla to da mu pružim to što je želeo i desilo se šta se desilo. To je cela priča oko snimaka.

Kristina je u četvrtak potražila pomoć psihologa, s kojim je pričala o svom odnosu sa Slobom, dečkom Andrijom Lazovićem, ali i Đukićem.

Instagram

Andrija: Viđao sam Lunu, nije moj tip

Kijin dečko Andrija Lazović ispričao je kako je viđao Lunu u svom lokalu u Budvi, te da ona nije devojka po njegovom ukusu.

- Izlazila je u moj klub. Sedeli smo sto do stola, ali Luna nikako nije moj tip devojke. Kad je reč o Slobi, mogao bih da ga dovedem da peva u mom lokalu. Taman da mu proverim vokalne sposobnosti - kazao je mladi biznismen i dodao:

- Da li volim Kiju zadržaću za sebe, ali ona je legenda, sve što misli kaže, pre svega je drug, čovek, pa sve ostalo




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija