• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

07.02.2018

07:38

(VIDEO) MILAN OTKRIO MACINU AFERU SA DARKOM LAZIĆEM:  Uništila si mu BRAK!

Rijaliti

(VIDEO) MILAN OTKRIO MACINU AFERU SA DARKOM LAZIĆEM: Uništila si mu BRAK!

Podeli vest

Maca Diskrecija tužila je Milana Miloševića zbog prevare i kako je navela, zbog toga što se pretvarao da joj je prijatelj. Ovoga puta, uloga sudije pripala je Saški Karan. Suđenje je počelo žestoko, a Diskrecija je prva iznela svoje razloge za tužbu i pokretanje postupka

- Milan baca neke koske. Rekla sam mu da prestane, da je dvoličan. On zna da ću ja da pobedim iako bi on možda želeo da pobedi Miki. Ja sam njemu bolna tačka, to je čovek koji je za mene pisao da sam prostitutka – iznela je Maca svoju tužbu.

Saška ju je pitala da li je pre nekog vremena pričala da je Milan najbolja osoba u Zadruzi, što je Diskrecija negirala.

- Milan je zaljubljen u Marka Miljkovića i onda je ljubomoran što se ja družim sa njim. Drago mi je što postoje kamere u wc-u i što on više neće da ima seks tamo sa jednim zadrugarom, ja ne znam tačno sa kim – zaključila je svoj iskaz Diskrecija.

Novinar je, nakon ovoga, izneo svoju odbranu.

- Ja nikada ne mogu da budem prijatelj sa svojim saradnicima. Maca je za novine za koje sam radio dala izjavu da se bavi prostitucijom. Sve postoji, snimci, intervjui i tako dalje. Tako da mi ne možemo biti prijatelji, već saradnici. Nemam ništa protiv nje, par puta sam prokomentarisao da je ona ispala poštenija od mnogih ovde – rekao je Milošević i dodao:

 - Ona vređa sve žive, ali i mrtve. Prosipa nam neku pamet. Ona je juče izletela iz sobe i počela da vređa mene i Gordanu, koja majka može da joj bude. Moj zaključak je da je meni nje žao – završio je Milan.

Suđenje je postajalo sve žešće, a u iskaze obe strane upetljane su i poznate ličnosti.

- Mogu da se zakunem da mi je davao brojeve od Darka Lazića i od Ćazima kako bi se dopisivala sa njima, a kako bi on imao priču za svoje novine – rekla je Maca.

Milan je izneo kontraargument koji je Diskreciju doveo do sloma.

- Ti si mi tražila Darkov broj, uništila si čoveka, uništila si mu brak. Za sve to postoje dokazi, slike, prepiske, sve. Mace se rođena majka odrekla – rekao je Milan Milošević.             

Zadrugari su slušali njihovo prepucavanje u šoku.

- Ja u njemu nisam nikada tražila prijatelja, već je on meni pokušao da bude makro, kao i mnogi drugi novinari. Milan je pravio lažne prepiske koristeći moje ime. Molio me je da pošaljem poruku Ćazimu, Darku Laziću, kako bi on imao o čemu da piše – dodala je Diskrecija.

Bane Čolak potvrdio je Milanove izjave i naglasio da se mnogo puta uverio u to da Diskrecija laže – Sve što je Milan rekao, ja potpisujem.

- Maca je ucenjivala jednog bankara i on ju je sa svojom suprugom tužio. Njen menadžer ju je vozio na suđenje. Kod mene je sve argumentovano dokazima. Imam snimljen ceo razgovor sa njenom majkom – naglasio je Milošević.

Na kraju je sudija, Saška Karan, zajedno sa porotom saopštila je odluku – Niko nije kriv, ni Maca ni Milan.             




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija