• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

08.02.2018

11:18

(VIDEO) MIKI ISKRENO: Kija je DŽUKELA, svi smo svesni da su se ona i MAGIČNI BRKA JE*ALI!

Rijaliti

(VIDEO) MIKI ISKRENO: Kija je DŽUKELA, svi smo svesni da su se ona i MAGIČNI BRKA JE*ALI!

Podeli vest

U Belu kuću stigla je voditeljka Katarina Nikolić, koja će postavljati ,,Pitanja gledalaca". Među prvima bio je i Miki Đuričić kome je bilo postavljeno pitanje: ,,Šta to toliko imaš protiv Mace i Kije"?

Takmičar je kao i uvek bio iskren i otvoren da kaže nešto što već, kako on kaže, ceo svet zna.

- Da se ne pravimo budale, svi mi znamo ko je Maca i čime se ona bavi. Nije to problem što se ona time bavi, al da mi takav neko priča o moralu, pravdi i poštenju... Poslali nam budalu, ona postala zvezda a ljudi ne veruju da je ova žena na televiziji. A ova druga gospođa na koju sam se ja sažalio, bio sam u fazonu kapiram te šta to radiš, jadna žena ovo ono, a na kraju se ispostavilo da ona uopšte nije jadna žena, ona je džukela. Ona je Slobu optuživala za sve i to je palo za sumnju. Tu ima neodgovorenih pitanja, to toliko vređanja, oni bili u braku i nisu imali se*s. Pa normalno da će da te vara. I ona sad kao: "Jao, đubre"! I ona kao ima odgovor na sve, njoj se Sloba nije sviđao više, prošla je strast. Svi smo svesni da su se ona i magični brka je*ali. Ne znam što ne priznate. Ovde se samo vi folirate - rekao je Miki.

Iako je ovo već nekoliko puta izjavio, ni ovoga puta nije štedeo reči da na najbolji mogući način iskaže nešto o čemu ceo region zna, a ćuti. Sada je ponovo bacio crv sumnje svima da se ponovo zapitaju kako je moguće da pomenute ukućanke Kija i Maca i dalje prikrivaju svoju prošlost, kao i dešavanja koja su zapalila sve društvene mreže, a istovremeno i  šokirala gledaoce.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mira

pre 6 godina

Miki se srozao a vecina ga je obo9zavala. Sada ga svi pljuju zbog ruznog ponasanja prema zenama. Ljubomoran je sto ga nijedna nece

dane

pre 6 godina

Miki nije samo los covek nedo je i zao covek zajedno sa ona dva njegova poltrona....

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija