• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

08.02.2018

14:09

DRAMA U ŽIVOTU PEVAČICE: Slađa Delibašić HITNO OPERISANA!

Rijaliti

DRAMA U ŽIVOTU PEVAČICE: Slađa Delibašić HITNO OPERISANA!

Podeli vest

Pevačica Slađa Delibašić, koju je publika upoznala i zavolela u grupi "Đogani" u kojoj je bila sa svojim bivšim suprugom Đoletom Đoganijem, juče je hitno operisana na jednoj privatnoj klinici! 

Naime, Slađa već dugi niz godina ima problem na glasnim žicama koji je izbegavala hirurški da reši sve dok joj lekar nije saopštio da bi mogla da snosi velike posledice. Ona je juče operisala polipe na glasnim žicama:

- Tačno je, imala sam operaciju. Jedva govorim, polako mi se vraća glas. Još sam ošamućena od anestezije, ali polako popušta. Budim se. Mučila sam se s polipima i konačno sam se rešila tih problema. Nadam se da ću se brzo oporaviti jer sledeće nedelje imam zakazan nastup i ne smem da ga otkažem. Lečim se, nadam se da će biti sve u redu, bar bi trebalo da bude. Tek mi sledi kontrola - izjavila je ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija