• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

08.02.2018

19:58

TRUDNA MILJANA OSULA ŽESTOKU PALJBU PO CIMERKI: Luno, mama ti je kurva, a otac narkoman, NIJE IMAO KO DA TE VASPITA!

Rijaliti

TRUDNA MILJANA OSULA ŽESTOKU PALJBU PO CIMERKI: Luno, mama ti je kurva, a otac narkoman, NIJE IMAO KO DA TE VASPITA!

Podeli vest

Kulićeva u Zadruzi brutalno izvređala Anabelu Atijas i Gagija Đoganija, nazvavši ih najpogrdnijim imenima

Učesnica Zadruge Miljana Kulić brutalno je izvređala Lunine roditelje: Anabelu je nazvala kurvom, a Gagija narkomanom! Trudna Nišlijka je odlepila kada je videla da u kući u Šimanovcima nema više mleka i voća, pa je za to optužila ljubavnike i napala ih bez pardona.

Haos zbog krađe

- Luna, ukrala si mi cedevitu i voće. Ti si dete kurve i narkomana, nije imao ko da te vaspita. Vidi koliko si ružna, kao grob. Nećeš ovde imati mira od mene, veruj mi. Imaš 21 godinu i duša ti smrdi - govorila je Miljana, a onda još jače osula paljbu po njenoj majci Anabeli Atijas:

Sloba i Luna: Ili Miljana ili mi

Nakon što ih je Miljana izvređala, Luni i Slobi je prekipelo i odlučili su da zajedno napuste "Zadrugu". Spakovali su svoju garderobu i krenuli ka kapiji, a produkciji su postavili ultimatum.
- Ili Miljana ili mi. Birajte. Ako ona ostaje, Luna i ja napuštamo šou - poručio je Radanović.

- Sa kim ti je sve majka bila! Tvoja najmlađa sestra je morala da radi DNK analizu da bi se utvrdilo da li je njen otac Mladen ili Andrej Atijas!
Blogerka je sve vreme slušala, a onda pokušala da odbrani čast svojih roditelja.
- Moji mama i tata su najbolji roditelji na svetu, samo možeš da ih poželiš. Gagi je sam priznao da je bio narkoman i on zbog toga nije loš čovek. Ovo ti nisu Parovi, devojko, idi tamo da budeš bolesna - rekla joj je Luna.

(VIDEO) PLANIRALI SEKS U KUPATILU, PA PREKRILI KAMERE! Pa zar baš on to da uradi! Veliki šef ODMAH REAGOVAO!

Narodnjaci su najgori

Ni Sloba Radanović nije bio pošteđen Miljaninih otrovnih strelica.
- Ušao si u rijaliti da prevariš ženu. Što se ceo život vučeš sa kurvama? Ova tvoja raščupana kurva Luna ući će i u drugu sezonu Zadruge. Tada će biti trudna i čekati tvoje dete, a onda ćeš i nju da prevariš. Pevači kao ti, narodnjaci, najgori su. Ti si najobičnija pi*kica - siktala je Kulićeva.


Miljanina majka: Trebalo je još gore da ih izvređa

Miljanina majka Marija smatra da je njena ćerka bila suviše blaga prema Luni i Slobi.
- Za sve što je rekla Miljana ima moju podršku. Štaviše, Luni je trebalo da kaže još gore stvari, ali bez pominjanja roditelja. Proći će oboje još gore ukoliko je budu dirali i uzimali joj hranu - kaže Marija i dodaje:
- Moja ćerka je u drugom stanju i mora da uzima vitamine. Ona ima jedan kuvani obrok dnevno, ali trudnici su potrebne i dve užine. Da sam na ćerkinom mestu - sve bih im sada uzela, pojela i popila. Unesi tekst





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija