• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

12.02.2018

09:43

(VIDEO) FILIP MASIRAO POLUGOLU MARIJU ANU! Miki: Nemoj da si kao Đekson! Sve! Sve ih je*i!

Rijaliti

(VIDEO) FILIP MASIRAO POLUGOLU MARIJU ANU! Miki: Nemoj da si kao Đekson! Sve! Sve ih je*i!

Podeli vest

Nakon što je postao blizak sa Slobinom suprugom Kristinom Kockar, Filipu Đukiću u Zadrugu ušla je bivša devojka Marija Ana Smiljanić. Taman kada je pomislio da je na korak do osvajanja Kijinog srca, bilo je suprotono, a Filipu nije pomogla ni akcija koju su imali iza zatvorenih vrata u kupatilu Hotela Zadruga

Pošto je shvatio da od ljubavne romanse sa Kristinom Kockar ipak nema ništa, Filip Đukić izgleda da je odlučio da se vrati bišvoj devojci Mariji Ani Smiljanić i sa njom probudi stare uspomene i emocije koje je ranije imao. 

Sve to primetio je Miki Đuričić koji je odmah počeo da komentariše celu situaciju, dok je Filip Đukić masirao leđa ove ukućanke.

- Fića masira Marija Anu! Koji si ti majmun Fićo! Sve ih j*bi i Divnu i onu Dragicu! Nemoj da si kao Đekson! Sve! Sve ih je*i! Ja sam čovek u godinama, moje je prošlo! E! Sve! Miki nije željan pi*ke! Vidiš one tebi kažu svašta i sve ti se vrate! - govorio je Miki Filipu.

- Možda se ja samo igram?! Meni odgovara - ubacila se Marija Ana sa svojim komentarom, dok ju je Filip masirao.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gastarbajter

pre 6 godina

Malo Kija malo ova lepotica. Nije mu bas ujednacen ukus. Kiju je samo hteo da .z.ebe ocigledno. Ova Marija Ana je lepotica za bivsu zenu i stjuardesu

Mila

pre 6 godina

Iz komentara se vidi da si gasterbajter, jako glup komentar, al od tebe se ne ocekuje drugaciji. Silikonska devojka nikad nece i ne moze biti bolja od prirodno lepe devojke. Te silikonske devojke su kao "plasticne lutke"

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija