• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.02.2018

11:33

MINA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Ispucala mi je koža zbog DROGE!

Rijaliti

MINA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Ispucala mi je koža zbog DROGE!

Podeli vest

Čim se vratila u Zadrugu Mina Vrbaški je javno priznala da je koristila drogu u spoljnom svetu zbog čega sada trpi posledice

- Ispucala mi je koža, to je od previše droge! Pijem neke vitamine, ali mi ovi ne daju - rekla je Mina svom dečku Nemanji Đeriću Đeksonu, a prenosi Alo.

Mina je dodala i da već mesec dana ima kijavicu, a Nemanja joj je poručio:

- Još dan, dva strejt, pa ćemo da ozdravimo.

Inače, Mina i Đekson su se pomirli čim se vratila u rijaliti, a Jelena Krunić sa kojom je on bio do Mininog povratka se zbog šoka čak i gušila.

Mina se na Jelenu uopšte ne obazire, ona je u razgovoru sa Macom Diksrecijom objasnila da joj Krunićka nije konkurencija.

- Ona je predala igru, ja sam htela da se zaigram, ona je rekla svoje. Neću da se svađam sa njom, to mi nije cilj - objasnila je Mina.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija