• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

13.02.2018

11:52

(VIDEO) MIKI SAVETUJE BANETA: Ti i Nadežda bi bili najjači par u istoriji rijalitija! Budućnost je pred vama!

Rijaliti

(VIDEO) MIKI SAVETUJE BANETA: Ti i Nadežda bi bili najjači par u istoriji rijalitija! Budućnost je pred vama!

Podeli vest

Smatra se da je najviše pažnje privukao spoj Baneta Čolaka i Nadežde Biljić, a kako su sami otkrili javnosti - sve se spontano dogodilo. Ovaj par nije mogao ni da sanja da će ovim potezom uspeti da ukoliko danas na kratko napuste Belu kuću i upute u najgledaniju emisiju svih vremena ,,Amidži šou"

Kako su dugo o tome komentarisali, Miki Đuričić je iz rehabilitacije čuo njihov razgovor, pa je odlučio da im se pridruži u izolaciji, a ono što je izjavio Baneta je u potpunosti nateralo da pocrveni od stida.

- Ti i Nadežda bi bili najjači par u istoriji rijalitija! Sloba i Luna mogu da idu u penziju. Od sutra sedite jedno pored drugog, ali svi parovi u istoriji mogu da odu ako se vas dvoje smuvate. Tako si i Mariju Anu jurio da bi opstao u rijalitiju. Ovo je iskreno i to se vidi, samo što je njemu glupo zbog kamera, ima on simptaije. Sinoć smo sve videli, šta ke*aš! A šta je ona, dama koja je bila blizu pa ste se kao tr*ali za prvu pomoć, jesi rekao da bi je pokidao da nema kamere, a Nadeždi se isto ti sviđaš. Video sam ja sinoć, budućnost je pred vama! A, sad će ispod videa gde dr*aš na youtube ići komentari: Bedniče, idiote!  - pričao je kroz smeh Miki.

Nadeždi su ove reči i te kako imponovale, a Miki je u duhu svoje tradicije započeo igru ,,Zanimljive geografije" pa im je postavljao pitanja, jer kako kaže, on mora da proveri da li je ona zaista dostojna veze sa njegovim najboljim drugom.

Ni Nadežda nije ostala dužna za sva pitanja koja je ovaj ukućanin postavljao, pa je i ona imala spremno jedno pitanje:  - Šta je fotosinteza?

- Ma, to je nešto u vezi biljaka. To je pitanje za osnovnu školu, šta me za*ebavate! - ukratko je odgovorio Đuričić.

Ovo je bio i te kako zanimljiv razgovor, a kako je igra trajala i kako se Bane ponašao nakon svega što je Miki rekao pogledajte u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija