• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

14.02.2018

08:54

(VIDEO) NEMOJ DA SE KUR*IŠ: KRUNIĆKA  ŽESTOKO NAPALA MINU posle emisije, reagovalo obezbeđenje!

Rijaliti

(VIDEO) NEMOJ DA SE KUR*IŠ: KRUNIĆKA ŽESTOKO NAPALA MINU posle emisije, reagovalo obezbeđenje!

Podeli vest

Iskrenost Mine Vrbaški pogodila je Jelenu Krunić koja je jedva dočekala da se njena suparnica vrati iz emsije ,,Amidži šou"

Voditelj Ognjen Amidžić spektakularno je dočekao parove u svojoj emisiji povodom Dana zaljubljenih. Kao što je i bilo očekivano, on je imao žestoka pitanja za sve njih, a bio je veoma kreativan kada je razgovor započeo sa  Nemanjom Đerićem Đeksonom i Minom Vrbaški.

Naime, Ognjen je upitao Minu šta misli o Jeleni Krunić i Đeksonu, ona je imala veoma iskren i konkretan odgovor.

- Kad sam ja ušla, ona je odustala, odmah se predala...ali nije ni da joj nije stalo. Kad sam ih videla zajedno htela sam da polomim televizor, ali ja razumem. To je zatvoreni prostor i to je to - bila je iskrena Mina.

Svi takmičari koji su iz Bele kuće gledali ovaj prizor bili su zatečeni Mininom iskrenošću i otvorenošću, a prozvana Jelena jedva da je dočekala da se parovi vrate u Zadrugu, kako bi se verbalno i fizički obračunala sa njom zbog ovog odgovora.

Printscreen TV Pink

- A, tako ćeš da se kur*iš da odgovaraš na tv-u?  Hajde, sad se kur*i ovde ! Ostavila sam ti ovo govedo zato što on mene ne zaslužuje, šta ti nije jasno? Nemoj da mi se kur*iš! - bila je besna Jelena.

Printscreen TV Pink

Mina je u potpunosti ignorisala njene napade, a obezbeđenje je zbog sigurnosti odmah odreagovalo kako ne bi došlo do fizičkog kontakta.

Kako je Jelena dočekala Minu možete pogledati video u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija