• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.02.2018

09:01

(VIDEO) RAZOČARANA: Nadežda otkrila zadrugarima kakav je Bane u krevetu!

Rijaliti

(VIDEO) RAZOČARANA: Nadežda otkrila zadrugarima kakav je Bane u krevetu!

Podeli vest

U opuštenom ćaskanju u toku popodneva u dnevnoj sobi su sedeli Milan Milošević, Filip Đukić, Bora Santana, Mina Vrbaški i Đekson. Iz kupatila je izašla Nadežda Biljić i odmah su svi počeli da je prozivaju zbog  navodnog seksa sa Banetom Čolakom

-Vidi da ti objasnim, je*ao je on tebe, nisi ti njega - podsmešljivo je rekao Milan, verujući da će Nadežda nešto komentarisati.

Milan se kladio sa Zoranom u 10.000 evra da je bilo seksa između Nadežde i Baneta, a pevačica se zapitala šta on pod tim podrazumeva:  

- Ma mislim na to da ti ga je stavio, to znam. Niste valjda iscenirali jorgan planinu? I video sam da si posle gaćice navukla, priznaj. Da nemaš možda amneziju? - rekao je Milan.

Svi prisutni su komentarisali da je nemoguće da je zaboravila kad je to bilo nedavno, a Mića je viknuo:

- Auuu, toliko te je dobro je*ao da si već zaboravila - dodao je Lepi Mića.

Milan je i dalje insistirao na detaljima i ispitivao pevačicu šta su konkretno radili ispod jorgana, a zanimala ga je i veličina Banetovog polnog organa te je prstima pokazivao dok Nadežda nije klimnula glavom i stavila do znanja da Čolak nije obdaren.

- Ma ljudi imala sam polu seks!  - izjavila je ona i otišla u kupatilo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija