• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

15.02.2018

11:45

(VIDEO) NIKAD GORA SVAĐA OKO SLOBE! Kija: Ja ga volim! Luna: Puna mi je više ona stvar tebe i tvog komentarisanja!

Rijaliti

(VIDEO) NIKAD GORA SVAĐA OKO SLOBE! Kija: Ja ga volim! Luna: Puna mi je više ona stvar tebe i tvog komentarisanja!

Podeli vest

Nakon što su se u toku pitanja gledalaca posvađale Miljana Kulić i Kristina Kockar, došlo je i do velike svađe u toku koje su glavni akteri bili pored ove dve zadrugarke i Luna Đogani i Slobodan Radanović

Slobina još uvek zakonita žena Kristina Kocar i pevačeva nova izabranica u nekoliko navrata žestoko su se posvađale, a u raspravu svojih dama umešao se i sam Radanović, koji je bio na strani svoje devojke, nakon što je njegova supruga pričala da Miljana voli da leži između Lune i Slobe.

- Jedna stvar je kada se posvađaš pa posle toga pružiš ruku, a druga stvar je lizati se! Ona (Miljana) leže njima u krevet. Ja Lunu ne znam, ali znam Slobodana! Jedna stvar je oprostiti, druga je ponašati se ovako. Ja imam svoje mišljenje o njoj (Luni) - rekla je Kija.

- Ti si opsednuta! Glumiš kao neku žrtvu! Priznaj da si zaljubljena u njega! Skini masku! Znamo da ga voliš! Ti si folirant, ali neće ti to uspeti! Ja sam tebi rekla sto puta šta mislim! Da li sam ja rekla svoje mišljenje o Kiji? Jesam! Ti non-stop pričaš o Luni i Slobi, puna mi je više ona stvar tebe i tvog komentarisanja - izavila je Luna.

- Ja ga volim! Ja ga volim i to priznajem! Ja znam da imaš problem sa ljubomorom! Nemoj da se ložiš devojko! Ja imam pravo da kometarišem Slobodana - rekla je Kija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 6 godina

U kakvom braku? Na papiru? Njihov brak je samo firmalnost, ako za godinu dana braka i pre toga godinu dana zabavljanja nemate intimne odnose sa supružnikom jer ga doživljavate kao prijatelja i rođaka, da li je to brak? Ne, to je formalnost! Divim se Slobi koji je to sve izdržao, a trebalo je još ranije da se otarasi takve žene i pronađe sebi ljubav. Kristina je zla žena bez imalo dostojanstva, što je potvrdio njen ulazak u Zadrugu i njeno manipulisanje i laži u istoj. Ona govori o tome da ga voli, ne, samo povređena sujeta. Nemam priliku da je pitam da li se ona sa svim svojim drugovima ponaša kao sa Filipom, spava u istom krecetu, tušira se pred drugovima, masiraju joj noge, češkaju se, sedi im u krilu...Kija Ksantipa...Sloba i Luna do pobede!

Zlata

pre 6 godina

Ko je Luna ??? Blogerka ?Smesno do bola !Luna ima dva zanimanja--"blogerka" i starleta !Pa ceo Bgd zna sta Luna radi.Ko nije hteo,taj nije bio sa njom.Zalosno za mladu devojku..Majka bi da je uda da ne brine o njoj...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija