• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

16.02.2018

07:53

(VIDEO) ŽESTOK SEKS ZADRUGARA U TUŠ KABINI! Tresli se zidovi, ČULI SE GLASNI UZDASI!

Rijaliti

(VIDEO) ŽESTOK SEKS ZADRUGARA U TUŠ KABINI! Tresli se zidovi, ČULI SE GLASNI UZDASI!

Podeli vest

Iako je po povratku u najgledaniji rijaliti program "Zadruga", rekla kao više ništa ne želi u odnosu sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom, jer sada ima novog dečka, Mina Vrbaški zaboravila je te reči.

Kada se ponovo vratila u Belu kuću, Mini je trebalo samo nekoliko sati da zaboravi na reči koje je izgovarala i da nastavi ljubavnu avanturu sa ovim zadrugarom. Mini nije smetala ni Jelena Krunić koja je u međuvremenu postala bliska sa reperom.

Printscreen TV Pink

Oni su se prošle noći, kao i pre nekoliko dana, po ko zna koji put zaigrali pred kamerama.

Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson odlučili su noćas da se ponovo zajedno tuširaju. Nakon kratke priče oni su počeli sa akcijom, u toku koje su se u par navrata tresli zidovi i čuli glasni uzdasi. 

Sve je počelo u tuš kabini, da bi svoje intimne akcije ovi zadrugari zatim nastavili i u drugim delovima kupatila.

Printscreen TV Pink

- Što pokazuješ svoju pi*u? Okreni se! Uđi! Ima opet da se j*bem! - kratko je rekla Mina.

Printscreen TV Pink

Podsetimo, Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson, poznati su kao ukućani koji često znaju da se zaigraju sa svojim emocijama, ne mareći na kamere. 

Kako je izgledala ova akcija od noćas, kao i šta se nakon nje dešavalo, pogledajte u video-klipovima ispod teksta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija