• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

17.02.2018

15:14

(VIDEO) MIKI PIPNUO SARU ZA GRUDI! Vojketu se ovo neće dopasti?

Rijaliti

(VIDEO) MIKI PIPNUO SARU ZA GRUDI! Vojketu se ovo neće dopasti?

Podeli vest

Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke važe za par koji ima možda i najskladniju vezu u Zadruzi. Ipak, ono što se sinoć dogodilo moglo bi da poremeti njihov odnos

Naime, Sara je prala sudove u kuhinji dok je za to vreme Miki Đuričić pored nje kuvao sebi kafu. Njih dvoje su razgovarali o događajima koji su bili aktuelni u toku dana a Mikija je posebno zanimalo suđenje Baneta Čolaka i Marije Ane Smiljanić.

U jednom trenutku, Miki je primetio nešto na Sarinim grudima i pokušao to da joj "očisti". Sara se postidela i rekla da će očistiti sama.

Miki nije želeo da nastavlja ovu akciju te se odmah povukao, ali ostaje pitanje šta će na ovaj prisni odnos reći Sarin dečko Vojke?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Bandera

pre 6 godina

Joj, šta će jadna Sara, ovo joj je šok za organizam koji je nenavikao za ovakve dodire! Miki da odgovara pred Bogom i narodom! Miki, stidi se, upropaštavaš jadno dete!

Bojan

pre 6 godina

Koji su bre ovi Sara i Vojke sta su oni neki bitni likovi?

Veksi

pre 6 godina

Miki je teski pokvarenjak, bahati nasilnik koji svakome upada u rec, posebno kad su pitanja novinara, mesa se u sve, odgovara umesto Kije, drzi pridike a sam je ogranicen kao bara. Steta Kupinova sto je po Mikiju poznat.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija